Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie kupić

gdzie kupić tanią prostownicę?

Polecane posty

Gość gdzie kupić

Ale naprawdę tanią. Podobno byly kiedys w rossmanie za 30 zł, orientujecie sie czy dalej są? A jeśli nie to gdzie dostac taką tanią? ( Allegro odpada ) Tylko prosze, nie piszcie mi ze tania prostownica zniszczy mi włosy bo nie prostuję na codzien i nie zamierzam, potrzebna jest mi tylko na kilka wyjśc :D

Gość Taaaka tam
najblizsze AGD , allegro

pojedz do reala tam moja kolezanka kupila za chyba 20zl i jest w niej prostownica, karbownica i fale... tylko ze to dawno bylo wiec nie wiem czy jeszcze beda...

wiesz, ja tez szukalam jak najtanszej chociaz kazdy mi odradzal ze sa niefajne ale mam mam naturalne proste wlosy tylko po szuszeniu byly napuszone i prostownica je wygladzalam. mialam wczesniej taka kupiona na allegro za niecale 40 zl i byla ok. a teraz kupilam w sklepie chinskim za 22 zl (na allegro po 17zl) i szczerze Ci powiem ze jest beznadziejna :O prostuje owszem (ale watpie czy by sobie z kreconymi poradzila) ale poza tym wlosy wygladaja brzydko, nie sa gladkie i lejace tylko takie sianowate dalej. nie polecam tych najtanszych! lepiej dac chociaz te 20 zl wiecej, no a najlepiej to w ogole taka profesjonalna no ale nie kazdy ma fundusze

Kacha111 > te to w ogole to okropne! one maja metalowe plytki! tez taka mialam, jako pierwsza :/ za 19zl z gorszami byla chyba w tesco. nigdy wiecej

Ja nie wiem jakie sa te tanie bo nie potrzebuje prostownicy ale moja kumpela kupila i narazie nic jej sie nie dzieje chociaz bardzo rzadko uzywa :P

Gość gdzie kupic
No ja nie mam kreconych wlosow, tylko poprostu kazdy zyje swoim zyciem i latają na rozne strony. Owszem, moglabym pozyczyc od kogos na te pare razy, ale chce miec własną - najtańszą. Więc mówicie ze w realu :? Musze zobaczyć :D

Gość upupupupupu
upupupupupup

Gość upupupupupu
upupupupupup

Gość upupupupupu
upupup

Gość hermiona_1
Hej ja kupilam prostownice firmy MPM za 39 zl w Saturnie i tez jest dosc badziewna.