Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanonka

czy dziecko to nóż w plecy kobiety

Polecane posty

Gość Sanonka

bo taką wizję lansują feministki ... i zachęcają do beztroskich aborcji na życzenie.

Gość kapilary
feministki to zaraza !

Gość henk1
poruchac sobie to każda i to bezmyślnie a pózniej to ,,,, a ono się nie prosi nigdy na świat.Taka dla mnie to zero i bez skrupułów z kopa w morde za to,że pozbawia życia te niewinne.

Gość minkaaa
wszyscy mądrzy...ale co ta kobieta ma zrobić jak facet zwiewa i nie chce wziąc odpowiedzialności za dziecko.....

Gość a_dusia
co to znaczy: facet zwiewa i nie chce brać odpowiedzialności za dziecko? :O

Gość minkaa
nie rozumiesz co to znaczy??? :-( pełno jest takich sutyacji w dzisiejszych czasach, może dlatego potem kobiety usuwają, jak faceci za dzieci odpowiedzialności brać nie chcą.

Gość a_dusia
faceci nie chcą i dupki nie chcą, ale za to mężczyźni biorą :) widzisz dziecko do seksu okazuje się, że też trzeba dojrzeć, bo dawanie doopy byle komu i byle gdzie ma takie właśnie skutki :O

Gość minkaa
zgadzam sie ze przygodny sex to nic dobrego, ale jeśli są ludzie którzy są ze soba rok, lub dłużej i wpadną to uważam ze siłą rzeczy powinni sie pobrać.

Gość marse20
dziecko jest cząstka naszego życia z jednej strony kończy sie życie młodziencze poniewaz trzeb abyc odpowiedzialnym ale jet dla kogo wtedy życ pozostaje po nas potomek

Gość a_dusia
tylko po co mieliby sie pobierać? dla dobra dziecka? dla swojego dobra? dla dobra rodziców?

dla dobra dziecka, a z zcasem napewno stworząrodzinę, wiem co przezywa dziecko w rozwalonej rodzinie:-(

Gość a_dusia
dla dobra dziecka rodzicom potrzebny jest ślub ? O_O dp tej pory przekonana byłam, że miłość rodziców , a nie ich tan cywilny - jest dla niego ważniejsza

nie jestem feministką, nie puszczam się na prawo i lewo i wiem, jak się zabezpieczać (=stosuję anty) i też jestem za aborcją na życzenie cóż, nie plasuję się w kategorii?

Gość a_dusia
często bardziej normalna rodzina bez ślubu niż ta po ślubie :O

Gość a_dusia
a seks bez ślubu uprawiać z nim możesz? :)

Gość stella de nova
: czy dziecko to nóż w plecy kobiety 20:00 Sanonka bo taką wizję lansują feministki ... i zachęcają do beztroskich aborcji na życzenie.

Zabezpieczać się to i problemu nie ma.aborcja to ostateczność, czasem pewnie jedyna, więc nie można jej zakazywać. Każdy ma swoje sumienie i swoje poglądy. świstek znaczy sie ślub niczego nie zapewnia i nie rozwiązuje.To oczywiście moje zdanie, a feministki odwalają kawał dobrej roboty, więc je popieram. I jeszcze jedno, nie każda kobieta chce mieć gromadkę dzieci, niektórym wystarczy jedno( mi na przykład) są też takie, które nie chcą mieć wcale.

: czy dziecko to nóż w plecy kobiety 20:00 Sanonka bo taką wizję lansują feministki ... i zachęcają do beztroskich aborcji na życzenie. Tak.

Na pytanie autorki odpowiem - tak. Nie wiem, jak to jest po aborcji, więc nie bedę nikogo zachęcać. Sama nie mam dzieci, jestem w zalegalizowanym związku - dzieci nie będzie, i dobrze mi jest. Zachęcam, lepiej tak, niż usuwać chyba.