Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaja148

mdłości, biegunka, długo przed okresem, co robić???

Polecane posty

hej dziwczyny mam spory problem, a mianowicie zawsze jakies poltora tygodnia przed miesiaczka mecza mnie mdlosci, czasem tez biegunka, wyglada to tak jak jakas niestrawnosc, sama nie wiem co robic, pije rozne herbatki ale to nic nie pomaga a nie powiem, zycie utrudnia.... moze macie jakies metody? nie mam innych klopotow ze zdrowiem wiec to pewnie pms i to dosc ostry

Gość podobnooo
pms mozna miec na 2 tyg przed okresem, tak czytalam wiec ty wlasnie mozesz go miec, niestety nie poradze ci co mozesz robic bo ja nie mam takich problemow, do samego okresu czuje sie swietnie, za to, okres to prawdziwa masakra, ale najlepiej to skonsultowac sie z ginekologiem

Gość karinkamalinka
na biegunke i ewentualne mdłosci powinnas brac Acidolac, ureguluje troszke twoje jelita,ale sadze tez ze powinnas odwiedzć ginekologa,moze jakies tabletki hormonalne przepisze na takie dolegliwosci.

Gość werulka
ojoj!!! Niezle Cie męczy. Ja mam podobnie, ale juz podczas okresu. Racja, powinnaś z ginekologiem porozmawiac. Może z wiekiem Ci przejdzie ;) Acidolac to najlepszy środek na problemy z brzuchem. Tylko nie bierz węgla!!!

Gość kalinnaW
Ja podawałam acidolac swojej córeczce, jak brała antybiotyk. Nie pomyślalam, zeby zastosować go osobno na problemy żołądkowe! Dzieki dzewczyny! ;)

Gość ola malo wiesz
mysle, ze pomoze ci cos rozkurczowego, bo moze to byc spowodowane skurczami..sproboj nospe moze na poczatek, ale oczywiscie idz do lekarza rowniez. wymioty mozesz miec z bolu, brzuch cie przy tym nie boli mocno?

Gość mari80
Na biegunke rozkurczowe?! Chyba nie pomoże. Chociaz moze jest ona wywolana skurczem miesni gladkich. Ale lepsze chyba cos na rozwolnienia, choc faktycznie wegiel moze nie byc najlepszy. A acidolac to na jelita akurat?

Gość Erlebnis
Doraźnie laremid albo stoperan. Ale ja jednak wybrałabym się do ginekologa. To nie jest normalne, że organizm tak reaguje. Mój wariował podobnie. Odkąd dostałam tabletki - nie czuję nic. ale to musi być Twoja decyzja.

Gość kimonka67
z tymi rozkurczowymi to bym raczej odradzała,efekt moze być dwa razy gorszy od zamierzonego.ak jak tu pisza dziewczyny po pierwsze wez dobry probiotyk (acidolac jest bardzo dobry) i jak nie przejdzie po 3 dnaich to marsz do lekarza!

Gość werula
Tak, acidolac jest na jelita. byla tu o tym mowa. Najlepiej zażyj probiotyk i coś hamującego.

Gość Anka1237
Podpisuję się pod tym probiotykiem. Sama stosuję lakmil, ma on cztery kultury pożytecznych bakterii i w ten sposób uzupełnia cały przewód pokarmowy w te bakterie. Powinno pomóc, jeśli nie, lepiej udaj się do lekarza.