Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kikka22

na ekonomii jest matma?

Polecane posty

Go艣膰 wwwwwwwwwwwwwwwww
jakbys posz艂a na politechnike na matme to co innego tam jak nie jestes m贸zgiem to wylatujesz...ale prywatna szk贸lka sie nie przejmuj

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kikka22
inny tzn jeszcze trudniejszy?:o boszzzzz ja najbardziej boje sie cwiczen:o wyjde na debila jak bede musiala cos rozwiazac przy wszystkich przeciez ja nic nie umiem馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja na ekonomii mialam
u nas zaczelo sie od liczenie pochodnych, pozniej byly macierze, calki a potem to juz takie bardziej ekonomiczne sprawy np. zadania planowania liniowego...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anamaam
Poprawcie mnie, ale tak jako艣 mi si臋 wydaje, ze studia na byle-jakie艣 prywatnej uczelni to trzeba jeszcze poprze膰 jakim艣 egazminem, 偶eby faktycznie mie膰 uprawnienia. No wi臋c kiepsko to widze, dziewcz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwwwwwwwwwwwwwww
no wiesz w p贸xniejszej pracy niekoniecznie bedzie potrzebowa艂a calek czy macierzy , to jest cos co trzeba zda膰 a potem sie do tego nie wraca!! ludzie nie przesadzajcie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anamaam
Jak kto艣 wy偶ej napisa艂: nie wyjdziesz na debila, ty nim po prostu jeste艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwwwwwwwwwwwwwww
90% ludzi idzie na ekonomie i nie wie czym ta ekonomia naprawde jest to jest norma....moja kolezanka posz艂a na logistyke i na pierwszych zajeciach jak pytali co to jest logistyka tez wielu nie wiedzialo..... kolezanka zdazy sie dowiedziec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwwwwwwwwwwwwwww
poza tym to ze do tej pory sie matematyki nie uczy艂a to nie znaczy ze jeszcze sie nie nauczy, do wszystkiego trzeba po prostu troche checi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja na ekonomii mialam
no tak, ale te calki trzeba zaliczyc:P jak bedziesz chodzic na wyklady i cwiczenia i przy okazji w domu cwiczyc to dasz rade...no i moze nie bedziesz musiala rozwiazywac zadan przed cala grupa, zalezy na jakiego prowadzacego trafisz...moze bedzie jakis przyjemny i bedzie tlumaczyl krok po kroku:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikka22
a jak to jest na 膰wiczeniach?rozwiazuje sie na tablicy zadania i wywoluja z listy? boze jak ja sie stresuje馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 **myszka
Widze 偶e nie doczekam si臋 odpowiedzi na moje pytanie :((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikka22
ja studiuje w lublinie w Wyzszej Skole Ekonomii i Innowacji kierunek Obs艂uga rynku nieruchomo艣ci licencjat, potem mgr uzupelniajace i egzamin na rzeczoznawce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na cwiczeniach jest
roznie, wszystko zalezy od prowadzacego...jeden wybiera z listy kto ma rozwiazac zadanie, inny sam rozwiazuje, jeszcze inny moze brac tylko chetnych do tablicy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikka22
juz mozecie przestac sie ze mnie smiac馃槶 ktos mi powie jak to jest na cwiczeniach ? bede wzywana do tablicy馃槶???????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikka22
o boze....znajac moje szczescie to trafie na tego pierwszego馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 *czarna mamba*
haha ale ubaw...

Udost臋pnij ten post