Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zochnia

Proszę potraktujcie to poważnie ...

Polecane posty

zochnia - cóż, nie musisz się temu przyglądać. zrób peeling, daj mu krem czy balsam do ręki itp. a jeśli jest to rzeczywiście problem dla ciebie - powiedz mu o tym. może wyleczy cię z kompleksów na tym punkcie :D

Gość Zochnia
hellishbloodystorm - a Ty jesteś fetyszystą?

Gość Zochnia
To przepraszam :D. Myślałam ,ze inaczej. Czytałam jeszcze o fetyszystach. W sumie nie jest to aż takie straszne, chociaz trochę mnie śmieszy... Szczególnie jak czytałam, że lubią takie stópki w 'sosie własnym' czyli takie wyjete prosto z bucika itp... :/ Hmmm, czy wszyscy tak?

Gość Zochnia
Ale czy fetyszyste coś zdradza, sposób bycia itp. Czy moze wielu wśród facetow jest fetyszystów, a nawet o tym nie wiemy?

Gość Hedra helix
Kobieto, taki facet to przeciez skarb !!! Zupelnie nie rozumiem, co Cie tak przeraza w tym, ze on lubi kobiece stopy. Jedni lubia oczy, inni szyje a jeszcze inni stopy. Co w tym zlego? A sam masaz to tez nic niestosownego. Przeciez masaz stop jest bardzo przyjemny. Wiesz, mam kolege, z ktorym nic wiecej poza przyjaznia mnie nie laczy i czesto gdy sie spotkamy, on robi mi wlasnie masaz stop. I nie jest zadnym fetyszysta. Po prostu to lubi i wie, ze to mi sprawia przyjemnosc i dzieki temu moge sie odprezyc po ciezkim dniu. Ale on nie widzi w tym nic erotycznego. Masaz i tyle. To tak jakby masowal komus plecy czy kark. Dla mnie taki masaz stopek to jedna z najprzyjemniejszych pieszczot. A jesli jeszcze do palcow dolacza usta i jezyk, to juz w ogole pelen odlot. Nawet jesli to umilowanie do stopek to fetyszyzm, to nie nalezy sie tym zupelnie martwic. Wrecz przeciwnie, tylko sie cieszyc z takiego fajnego faceta. Przeciez to fatysz zupelnie niegrozny. To nie jest jakies sado-maso zeby trzeba bylo sie bac. Piszesz sama, ze facet Ci pod kazdym innym wzgledem odpowiada, ze jestes z nim szczesliwa. Wiec potraktuj jego uwielbienie do Twoich stopek jak komplement, oddaj je w jego rece i oboje czerpcie przyjemnosc z masazu i pieszczot. Ja Ci takiego mezczyzny zadroszcze !!!

Kobieto, taki facet to przeciez skarb !!! Zupelnie nie rozumiem, co Cie tak przeraza w tym, ze on lubi kobiece stopy. Jedni lubia oczy, inni szyje a jeszcze inni stopy. Co w tym zlego? A sam masaz to tez nic niestosownego. Przeciez masaz stop jest bardzo przyjemny. Wiesz, mam kolege, z ktorym nic wiecej poza przyjaznia mnie nie laczy i czesto gdy sie spotkamy, on robi mi wlasnie masaz stop. I nie jest zadnym fetyszysta. Po prostu to lubi i wie, ze to mi sprawia przyjemnosc i dzieki temu moge sie odprezyc po ciezkim dniu. Ale on nie widzi w tym nic erotycznego. Masaz i tyle. To tak jakby masowal komus plecy czy kark. Dla mnie taki masaz stopek to jedna z najprzyjemniejszych pieszczot. A jesli jeszcze do palcow dolacza usta i jezyk, to juz w ogole pelen odlot. Nawet jesli to umilowanie do stopek to fetyszyzm, to nie nalezy sie tym zupelnie martwic. Wrecz przeciwnie, tylko sie cieszyc z takiego fajnego faceta. Przeciez to fatysz zupelnie niegrozny. To nie jest jakies sado-maso zeby trzeba bylo sie bac. Piszesz sama, ze facet Ci pod kazdym innym wzgledem odpowiada, ze jestes z nim szczesliwa. Wiec potraktuj jego uwielbienie do Twoich stopek jak komplement, oddaj je w jego rece i oboje czerpcie przyjemnosc z masazu i pieszczot. Ja Ci takiego mezczyzny zadroszcze !!!

Gość Zochnia
Hedra helix - ładnie to opisałaś :) No nie wiem :), trochę mi przechodzi, zobaczymy. Nowe doznanie. Nie miałam dotąd takiego faceta :). MOże ten okaze sie lepszy od wszystkich ... Hmmm.

Gość Zochnia
Dzięki wszystkim, serio, trochę mnie uspokoiliście a nawet, muszę przyznać, że się do tego wszystkiego pozytywnie nastawiłam ;). Hehe, ciekawe :D.

Zochnia, naprawde nie ma sie czego obawiac. To nie jest zadne zboczenie. I nie powinnas sie wstydzic swoich stop. Skoro jemu sie podobaja i chce je masowac, to z pewnoscia nie sa brzydkie. Dla niego sa piekne i podniecajace. Mysle, ze jesli mu pozwolisz, bardzo szybko wyleczy Cie z wszelkich kompleksow i sama pokochasz swoje stopy :). Pomysl tylko, ile przyjemnosci moze Ci dac taki facet. Wez kapiel, wygladz stopki pumeksem, wmasuj w nie krem, pomaluj paznokcie jakims jasniutkim lakierem. Jemu i bez takich zabiegow na pewno beda sie podobaly Twoje stopy, ale da to Tobie poczucie, ze sa one czyste i zadbane, wiec powinno zmniejszyc Twoje opory.A potem masazyk, delikatne pocalunki, pieszczoyt jezykiem, lod, wosk... az sie sama rozmazylam ;P

Gość gdsagda
moj facet ma taką manie.. jak sie dopadnie do stopek to nie puszcza..a jak je widzi to reaguje doslownie jak dziecko na gore cukierków... podniecają go bardzo.. uwielbia je masowac i calowac.. tez mi sie to wydawalo an poczatku dziwne.. ale juz sie rpzyzywczailam:) a tak pozatym.. z facetem jest wszystkow prozadku:) wiec bez obaw

Gość jdsnajfdn.ajnfjb
Hehe, ja jestem z facetem "fetyszystą" stóp:D W ogóle nie byłam przerażona gdy mi o tym powiedział, no bo niby dlaczego??:D Ja też miałam mały kompleksik na punkcie moich stópek, ale moje kochanie mnie z niego wyleczyło:D Szczególnie podoba mu się jak jeszcze pomaluję paznokietki na czerwono:D