Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytoważne

CZEGO MĄDRA KOBIETA UCZY SIĘ OD FACETA

Polecane posty

Gość czytoważne

1. Myślenia tylko o własnej przyjemności. 2. Obrażania się gdy się zawiodło drugą stronę. 3. Nie spełniania tych najbardziej banalnych próśb (typu podaj mi to, bo masz to coś koło ręki:) ). 4. Odkładania wszystkiego, co nie jest przyjemnością własną na później. 5. Ucinania dyskusji gdy druga strona chce porozmawiać. 6. Nie przejmowania się drugą osobą i okazjonalnego pokazywania, że jest inaczej. (tu też jest oazja do obrażenia się:) ) 7. Magicznego "nie wiem o co ci chodzi" 8. Wymagania totalnego posłuszeństwa. 9. Kapryszenia. hyhy...narazie tyle mi przyszło do głowy:P Może ktoś coś doda albo dopisze jakąś kontrę? Typu czego mądry facet uczy się od kobiety?

Gość czytoważne
tylko Panowie, nie piszcie, że niczego:)

Czego mądry facet uczy sie od kobiety: 1. Myślenia tylko o własnej przyjemności. 2. Obrażania się gdy się zawiodło drugą stronę. 3. Nie spełniania tych najbardziej banalnych próśb (typu podaj mi to, bo masz to coś koło ręki ). 4. Odkładania wszystkiego, co nie jest przyjemnością własną na później. 5. Ucinania dyskusji gdy druga strona chce porozmawiać. 6. Nie przejmowania się drugą osobą i okazjonalnego pokazywania, że jest inaczej. (tu też jest oazja do obrażenia się ) 7. Magicznego \"nie wiem o co ci chodzi\" 8. Wymagania totalnego posłuszeństwa. 9. Kapryszenia.

Gość czytoważne
hyhy:) dzięki. No to mamy początek. Może ktoś jeszcze coś dopisze? Zapraszam:)