Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lokata

to samo co zwykle,czyli ja cię kocham a ty śpisz P

Polecane posty

Nie wierzę,że to robię,ale nie zna życia kto nie próbuje...więc zaczynam;) Witam! Pewnie tytułem wprowadzenia wypadałoby streścić swe życie dotychczasowe,począwszy od przedszkola,ale może wystarczy jeśli napiszę tylko,że ten etap mam od dawna za sobą (spostrzegawczy czytelnik domyśla się już w tym momencie,że rozpaczliwie próbuję odwlec moment przedstawienia mojego \"problemu\", poprzez rozdmuchane do granic cierpliwości wstępy- wybacz Drogi Czytelniku!;P) Żeby nie zajmować miejsca (na porady:P) przejdę do rzeczy. Jestem ja-taka sobie skromna,nieśmiała dwudzeistoletnia (choć znajomi twierdzą,że to stwierdzenie jest mocno przesadzone-ale,co mnie zastanawia,w grupie znajomych,nawet niebyt bliskich,potrafię się całkowicie odblokować i potrafię nawet \"podokazywać\") Jest on- piękny,młody student tegoż samego roku,ba! nawet tego samego wydziału..a sporadycznie rakże uczestnik tej samej grupy ćwiczeniowej. Jest taka piosenka...\"znamy się tylko z widzenia, a jedno o drugim nic nie wie...\" (w tym przypadku ów piękny ON nic o mnie nie wie, a moja wiedza o nim jest b.mocno ograniczona:( ) I tu nieuchronnie nadszedł moment na pytanie wieczoru: JAK sprawić,żeby go sobą zaintrygować? Po przeczytaniu poprzednich wątków,teorie pt. kontakt wzrokowy, uśmiech, pretekst do rozpoczęcia rozmowy, wydają mi się o tyle karkołomne (no może prócz kontaktu wzrokowego i uśmiech,który przeważnie gości na mym niepowalającym obliczu:P), o ile mając swiadomość tej swojej cholernej nieśmiałości w przełamywaniu pierwszych lodów, wiem,że skończyłoby się to totalną kompromitacją:| (talent do pakowania się w sytuacje CO NAJMNIEJ zabawno-żałosne, mam niestety też wysoce rozwinięty:P) Nie wiem,czy w tym momencie też nie brzmi to żałośnie,ale naprawdę proszę o jakieś sugestie!;) I dzięki wielkie wszystkim!:) PS.A na tego,kogo rada okaże się tą ZŁOTĄ, czeka nagroda! (oczywiście:P) Pozdrawiam!

Gość jaka nagroda
bo nie wiem czy warto?:P

wyczaj go jak bedzie gdzies w poblizu w tlumie i spytaj, czy nie widzial Twojego korka od wody toaletowej, bo Ci wypadl z torby o o o tam chyba polecial.....na dowod pokaz buteleczke, niech opwącha i po węchu pomoze Ci trafic..... :P

\"taki srebrny...\".... a potem powiedz \"o rany, sorki, byl cały czas w torbie, ale ze mnie gapa\" ;):D

Gość jaka nagroda
Jarek-84 przecież to dziewczyna, to co mam obciągać?:P

nie będę pisać,że \"jestem zrozpaczona,bo nie mogę bez niego funkcjonować i tak strasznie chcę go poznać\" (aż tak źle nie jest...jeszcze:P) A serio,to wydaje mi się interesujący...ale zwyczajnie nie wiem co zrobić,żeby to zadziałało w drugą stronę (choć na początek dobrze byłoby sprawić,żeby w ogóle zdał sobie sprawę z mojego istnienia:P)

Gość to moze zgub dwa korki
kazdy od innych perfum :P🖐️

heh, dwa korki... \"bo nie mogłam się zdecydować,które bardziej Ci się spodobają\" :P to mogłoby być nawet interesujące:P przemyślę:P A co do nagrody,to był to czysty chwyt marketingowy:] ale i tak liczę na ciekawe podpowiedz na \"zaistnienie\";)

i co? na tym koniec podpowiedzi? Rozumiem,że mam najpierw wypróbować numer w korkiem (tudzież dwoma:P),opisać rezultaty (tudzież ich brak:P) i cierpliwie czekać na dalsze rady? No proszę Was... więcej zaangażowania!;)

Gość ja go kocham
A on nie śpi, tylko siedzi na kafe i nie mogę go spotkać😭

Gość huhuhuhuhu
kobieto ale z Ciebie inteligenciuch, nie mysl za duzo tylko dzialaj.

Jest pewien sposób, prawie zawsze skuteczny, jednocześnie bardzo prosty. Aż dziw bierze, że nikt o nim /sposobie/ nie pisze. Jak znajdę chwilę czasu, to skrobnę maila, a Ty póki co, myśl. Tu nie powiem, nie chcę dawać darmowej uciechy gawiedzi :)

to nie mój mail...w sumie nie wiem jakim sposobem się znalazł w proflu,ale już w to nie wnikam:P a dzisiaj przystąpiłam do działania...(co nie znaczy \"wzięłam interes w swoje ręce:] :P) Rezultat jest taki,że kolega już wie,że istnieję (choć nie zastosowałam metody \"dówch korków\",sorry:P) Małymi krokami do celu... tylko,kurcze,ja juz bym ten dystans chciała mieć za sobą:P ;) ehh:P:P:P:P