Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhh

Moj facet zrobil mi ogromna przykrosc

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhh

jestemy juz ze soba kilka lat i chyba mu sie znudzilam, chce zebym zmienila kolor wlosow, mnostwo rzeczy mu we mnie nie pasuje, a ja naprawde sie staram:( rani mnie tym ale on tego nie widzi, smieje sie

tzn moesz pewnie to ciagnac, ale jesli facet w Tobie wszystko by zmienial, to ja bym mu rasia pomachala :D

Gość contra bas
wkrotce po tym jak moj sie zaczal tak zachowywac dowiedzialam sie ze ma watpilwosci co do naszego zwiazku, a krotko po tym byla mowa o zerwaniu wydaje mi sie, ze zaczelam go draznic swoja osoba, bo stracil dla mnie zainteresowanie i juz nie chcial tkwic w tym zwiazku, no i wszystko zaczelo go draznic

Gość ehhhhhhhhh
chyba macie racje, kocham go ale boli mnie gdy mowi zrob sobie tak albo tak, myslalam ze kocha mnie taką jaka jestem, faceci to swinie

Gość to znak że powinnaś zakonczyć
ten chory związek:-oW normalnym związku partnerzy siebie akceptują,nie chcą wszystkiego zmieniać w drugiej oosbie,nie przeszkadza im wszystko:-o

Gość naturalnie...
ja wiem jedno, bylam za ulegla pokaz mu pazury, nie pozwol traktowac siebie jak poychadla jezeli krytykuje cie zlosliwie i niekonstruktywnie - masz prawo odpowiedziec tym samym na pewno znajda sie rzeczy, ktore ty chcialabys w nim zmienic musisz odeprzec jego negatywne zachowania zrob to z szacunku do samej siebie