Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anggelina

Jaki najlepszy korektor antybakteryjny?

Polecane posty

Jaki najlepszy korektor antybakteryjny polecacie? przed okresem mam takie pryszcze ze pożal sie boże...

ja uzywam masc excipial tzn to jest podklad ale bardzo dobrze ktyjacy i nim wlasnie pokrywam pojedyncze krostki:) Tylko sa 2 odcienie albo jasny albo ciemny

Gość gość
ja pod podklad nakladam korektor antybakteryjny z annabelle, on jest mineralny, kryj***ardzo dobrze, ale tez leczy te zmiany skórne, bo ma cynk w skladzie

Gość gość
a jak cenowo prezentują się takie minerałki annabelle? gdzie je kupić? Głównie szukam korektora ale jak mają fajne np podkłady to też bym może wypróbowała :)

Gość gość
Fajny korektor antybakteryjny ma tez pierre rene. Jest w takim opakowaniu jak błyszczyk, z gąbeczką. Dlatego bardzo dobrze się go aplikuje bezpośrednio na istniejące wypryski. Można go potem trochę rozetrzeć pędzelkiem, albo po prostu palcem, no i koniecznie przypudrować. Fajnie się trzyma na twarzy, jest długotrwały.

Te informacje "antybakteryjny" to taka troche sciema :) Kup zwykly, dobrze kryjacy i to wystarczy. Ja polecam produkty golden rose w kredce, np Concealer & Corrector Crayon ktory naprawde ma niezle krycie, jest latwy w obsludze i bardzo wydajny.

Gość gość
nie do konca ściema, bo mi ten z annabelle, to niweluje te krostki, ma cynk w skladzie i to pomaga :)

Gość gość
oo cynk robi robotę jednak zrezygnowałam z maści cynjkowej bo od słońca zaczęły robić mi się przebarwienia, chyba coś nie tak robiłam. Poczytam o tych z Annabelle, patrzyłam to cena niska ok 30-35 zł

Gość gość
A próbowałaś juz korektora z pierre rene? U mnie bardzo fajnie sie sprawdza. Dobrze kryje niedoskonałości, a krostki lekko wysusza, więc szybciej się goją. Jest długotrwały i nie ściera się w ciągu dnia, a to jest najważniejsze. Można też dobrać fajny jasny odcien.

Gość gość
miałam kiedyś puder piere ale jakoś bardziej polubiłam kosmetyki mineralne, moja skóra z resztą też.

Gość gość
najlepszy antybakteryjny korektor to mineralny z annabelle, z tego wzgledu, ze podstawe stanowi tam cynk, ktory przy okazji zalecza wypryski a nie tylko je maskuje

Gość gość
ja równiez uzywam na zakrycie pryszczy annabelle, dermatolog polecił, bo nie zapycha cery a maskuje

Gość jowittka88
Gdzie można kupić ten korektor z Annabelle?

Gość gość
ja zamawiam przez stronę annabelle, w warszawie chyba sa stacjonarnie, ale wysylka jest szybka i sprawna:)

Gość Marion_Silver
zdecydowanie annabelle polecam również, zalecza zmiany zaskórnikowe, cera się poprawia po prostu w wyglądzie:)

Gość gość
ile kosztuje korektor annabelle i gdzie najlepiej kupić? jestem z Warszawy :)

Gość gość
około 30złotych. ja zamawiam annabelle na ezebra najczesciej albo poprzez strone producenta, no ale ja jestem z małej mieściny, także być może w Warszawie znajdziesz gdzies stacjonarnie:)

Gość gość
wejdz na stronę annabelle i masz adresy sklepów, nic trudnego :)

Gość gość
moim zdaniem, jak ktoś nie ma pewności, to na stronie annabelle jest opcja spróbowania z mniejszym testerem po prostu

Gość vivienna10
takie klasyczne beżowe korektory sa dla osob, ktore maja niewielkie problemy z cerą. ja na przyklad mam duze since pod oczami i potrzebuje kolorowego korektora, bo tylko on dobrze je zakryje. wystarczy jedna warstwa (mam taka paletke korektorow z Eveline) i jest super, a z takim bezowym musialabym nakladac dwie warstwy jak nie wiecej, zeby dobrze wygladac.

Gość OlkaOlkaOlka788
Kupiłam na próbe tak jak pisałyście ten z Annabelle i wiecie co, jest idealny! Fajny, dobrze ukrywa co trzeba i ma super skład, w 100% jest bezpieczny dla mojej cery.