Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda mama 1987

po ciazy figura nie ta a i chlopak inaczej patrzy

Polecane posty

no wlasnie pokaralo i powinna sie uspokoic a ona kazdego wini za to jak wczesniej napisalam - to juz drugi topic gdzie madzialka gnoi jakas dziewczyne bo ona nie chce byc w ciazy albo ze cos sie jej nie podoba madzialka, ty wez sie uspokuj bo znowu cie zycie pieknie ustawi kobieto nie kazdy chce byc w ciazy tak jak ty!! kiedy to do ciebie dotrze??

Gość proszę nie
A ja urodziłam majac 18 lat i nigdy bym tego nie zmienila. Imprezy mnie nie bawily,a dziecka chciałam.Są ważniejsze żeczy niż szleństwa(zalezy od priorytetów każdego z nas)i szanuje to,że możesz chceić szaleć,ale nic nie tłumaczy tego żeby swoje dziecko nazywać "bachorem"! Co do figury to 2 dni po porodzie miałam lepszą niż przed ciążą,więc nie generalizujcie!

przestancie kobiety ,fajna madchen >>>🌼 wiesz zle ze tak piszeszm,ze dobrze ze ma zagrożoną ciąże ,pisz co chcesz ale ten chwyt był poniżej pasa...nie sądzisz..?? to jest taka moja uwaga ... nic do ciebie nie mam ,ale nim napiszesz to przemyśl to,a nią sie nie przejmuj ,ma problemy i pewnie sama nie wie co pisze:( przykro mi .

Gość madziałka
MAZ MADZIALKI:wrrrr...."FAJNA "MADCHEN atakuje na kolejnym temacie hehe.Mowilem ze lazi za madzialka od tematu do tematu i gnoi ja.Skoro ty masz prawo do wypowiedzenia swojego zdania na jakis temat to dlaczego ona nie moze??!!Bo co nie podoba ci sie sie ze jest inne od twojego??tylko jest roznica pomiedzy toba a moja zona!ona nie wyzywa nikogo ok k...w i nie cieszy sie ze ktos ma ciaze zgrozona!a propo naszego dzieciatka-niebezpieczenstwo zostalo zarzegnane i z ciaza jest wszystko ok.ale dzieki dobre slowo...Nogi moja zona rozkladala tylko przede mna i nie zabezpieczalismy sie bo w przeciwienstwie co do niektorych dla nas dzieci to nie "gnoj"Dzis ja chodze po tych nieludzkich tematach zona odpoczywa od kretynek a na mnie twoje slowa nieudacznico nie dzialaja:)

Gość a ten niby maz madzialki
(a tak naprawde to wielka sciema: bo to sama madzialka jest :P ) to tez za nia lazi po babskim forum :P madziałka---> zal.pl :O

fajna madchen skad w tobie tyle zla??o zgrozo!!!jak mozna komus zyczyc zagrozonej ciazy lub cieszyc sie z tego??co ty chora jestes??:(NIENORMALNA??i ty kobieta sie nazywasz??w dodatku FAJNA??daruj sobie ten pseudonim!!ja was nie rozumiem ktos ma inne zdanie to juz znaczy ze sie wyzywa bo jej ciaza jest w zagrozeniu??powalilo was??ja tez uwazam ze laska powinna uwazac a nie teraz dziecko od bachorow wyzywac!

Gość w madzialce jest wiecej
zlosci i nienawisci niz w kimkolwiek innym w tym topiku (i nie tylko)... A wiadomo, ze takie negatywne emocje zle wplywaja na plod, wiec nc dziwnego ze ma problem jaki ma...

ale ja nie pierwsza napisalam ze dobrze ze ona ma ciaze zagrozona ja tylko napisalam ze ktos u gory dobrze napisal ze ma taka ciaze (a taki wpis byl i pojawil sie przed moim) wiec czytajcie troche ze zrozumieniem moze i zle ze napisalam ze jej ktos dobrze zyczy, ale po tym jak na drugim juz temacie przeczytalam co ona wypisuje to sie wlosy staja deba! ta kobieta jest zak wrogo nastawiona i kazdego obwinia za niepowodzenie a to nie ejst w porzadku a do niby meza madzialki - wiesz nie jestem taka ograniczona zeby chodzic za jakas oblakana kobieta ktora obwinia kazdego i wyzywa a z tym bagnem to oczywisicie tez inaczej zrozumieliscie ja napisalam ze to jest fajne i mile bagno ale to i tak jest bagno sie pakujesz w nie i nigdy z niego nei wychodzisz! jesli przytaczacie moje slowa, to wszystkie a nie tylko wybrane

Gość wyszukalam w googlach
wypowiedzi tej madziali z ciekawosci i wlasciwie wiekszosc jest w tym samym tonie... Obrazanie, wyzwiska, bledy i zero empatii, czy kultury :O A co najsmieszniejsze zarzuca to wszystkim innym :D

a tak w ogole to dlaczego madzialka ma miec jakas taryfe uglowa? bo wszedzie rozpowiada o swojej tragedii? kazdego zapewne cos spotkalo, jednemu umarl rodzic, drugiemu zona, a trzeci mial wypadek i siedzi na wozku i czy ktos pisze ze jaki to biedny jest i oczekuje wspolczucia i jakiegos pozwolenia na wyzywanie i obwnianie kazdego o tragedie? nie bardzo nie?

Gość jezeli ktos uwaza
no wlasnie... gdzies juz o tym tez pisalam... masz racje fajna madchen ;)

moze to nie bedzie mile co napisze ale ja sie nie dziwie ze madziulka ma zagrozone ciaze przeciez ona caly czas poddenerwowana chodzi, w stresie praktycznie caly czas wiec moze miec pretensje do siebie!

Gość jezeli ktos uwaza
fajna---> I to tez juz gdzies napisalam :D Wiec cos w tym musi byc :O

a gdzie?:P bo przesledzilam topic i nic nie widze:/ moze usuneli? teraz madzialka sie nie odzywa, moze maz ja pogonil bo bzdury pisze?:P

Gość jezeli ktos uwaza
fajna---> NA innym topiku! Tak mnie zszokowaly wypowiedzi tej osoby, ze wyguglowalam sobie. I na jakims innym (w podobnym tonie) sie tez wpisalam ;)

to moze madzialka sobie zalozyla zeby wszystkich obrazac i obwiniac i tak tez czyni? madzialka napisala ze kocha dzieci ale dorosle osoby to gnoi nie?

nie rozumiem was a zwłaszcza slow typu ciesze sie ze ma zagrozona ciaze...Mowicie na nia jak to ona zla i pelna nienawisci a popatrzecie na siebie az zal czytac:(ja tez czytalam jej wypowiedzi i nie powiem zeby na kazdym temacie jechala po ludziach bo sa tez jej teksty wspolczujace podnoszace na duchu i z dobrymi radami ale po co w nie sie wczytywac jak ona juz jest zdeptana.Nie dziwie sie ze przestala przychodzic na forum.Jak czytam wasze wypowiedzi a zwlaszcza fajnej...to mnie krew zalewa.jej wytykacie a same jak sie zachowujecie?jak inkwizycja swieta!!jestescie strasznie niesprawiedliwe!

ty wez bo mnie normalnie trzesie!! ja napisalam ze dobrze ze jej ktos napisal ze mazagrozona ciaze, ze sie pod tym podpisuje! ale napisalam tak ze dobrze jej tak bo wyzywa kazdego i gnoi! zreszta w dupie mam twoje zdanie jak ty czytac nie umiesz tylko jeden wyraz widzisz i juz zdanie sobie wyrabiasz

Gość odnośnie madziałki
Wierzcie mi, że dla kobiety, która nie może zajść w ciążę nie ma większej tragedii. Ona zaszła, poroniła- potwornie cierpiała, teraz zaszła i boi się o życie swojego dziecka. Taka kobieta nie myśli racjonalnie. Krzywda dzieci boli ją o stokroć bardziej. Życie w tej kwestii jest potwornie niesprawiedliwe: te, które pragną dziecka z całych sił nie mogą zajść w ciążę, a te, które krzywdzą dzieci, biją je, usuwają, zazwyczaj są płodne niczym króliki. A i nie ma czegoś takiego jak kara za grzechy. Dziewczyna wyzwała kobietę, która nazywa swoje dziecko bachorem i za to miałaby nie donosić ciąży? BZDURA. Te najlepsze, najmądrzejsze materiały na matki po prostu w ciążę zajść nie mogą, nie ma w tym niczyjej winy.

no widze ze fajna faktycznie sie rozkreca obraza a na madziałke nadaje...hehe.Ja tez czytalam na roznych temat wypowiedzi madziałki i faktycznie nie wszystkie sa chamskie i wulgarne za to fajna fajnie ja zastapila hehe.Z tego co tez zauwazylam fajna biega za madzialka po forum i dowala jej jak popadnie.Fjna wiesz czym sie roznisz od laski ktora gnoisz?tym ze bardziej bezczelna i glupia jestes zachowujesz sie jak dziecko:(

tak chodze,czytam,oczy przecieram i wierzyc mi sie nie chce ze mozna byc tak zjadliwa wredna baba:(Fajna kto ci takie pseudo wymyslil??ODNOSNIE MADZIALKI masz racje 100% misialala i laura tez gdzie jest ta dobroc u fajnej ktora tak atakuje ta dziewczyne?bo ma swoje zdanie i glosno je wypowiada??a co w tym zlego??najleprze jest to laska ma racje a ponad to nie wyzywa nikogo od ku..dziwek itp!jak mozna wchodzic na forum dla ciezarnych gdzie kobiety niejedne przezywaja strate wyczekanej ciazy i pisac ze ciaza jest fuj dziecko to bachor gnoj itp?niech jedna z druga zalozy oddzielne forum na temat niechcianego dziecka.Co do autorki tematu wspolczuje twojemu dziecku!MADZIAŁKA wracaj na forum i nie przejmuj sie zlosliwosciami bab typu bab typu fajna bo nie jestes tu sama i napisz jak twoje malenstwo i jak sie trzymacie?

tak chodze,czytam,oczy przecieram i wierzyc mi sie nie chce ze mozna byc tak zjadliwa wredna baba:(Fajna kto ci takie pseudo wymyslil??ODNOSNIE MADZIALKI masz racje 100% misialala i laura tez gdzie jest ta dobroc u fajnej ktora tak atakuje ta dziewczyne?bo ma swoje zdanie i glosno je wypowiada??a co w tym zlego??najleprze jest to laska ma racje a ponad to nie wyzywa nikogo od ku..dziwek itp!jak mozna wchodzic na forum dla ciezarnych gdzie kobiety niejedne przezywaja strate wyczekanej ciazy i pisac ze ciaza jest fuj dziecko to bachor gnoj itp?niech jedna z druga zalozy oddzielne forum na temat niechcianego dziecka.Co do autorki tematu wspolczuje twojemu dziecku!MADZIAŁKA wracaj na forum i nie przejmuj sie zlosliwosciami bab typu bab typu fajna bo nie jestes tu sama i napisz jak twoje malenstwo i jak sie trzymacie?

Gość no wlasnie...
kobieca baardzo ---> A ja zauwazylam cos wrecz odwrotnego... Ze to madzialka wszystkich obraza :O I jak widac nie tylko ja dokonalam takiego spostrzezenia ;)

\"no wlasnie\"a zauwazylas ten tekst nad toba\"madzialka to glupia...\"wedlug ciebie to ok??!!!wlasnie o tym mowie!Moze wasze opinie daly jej do myslenia z tego co widzialam na jednym z tematow zmienila pseudonim wiec moze czas najwyzszy wyluzowac?poza tym slowa nad toba uwazam za naprawde szczyt chamstwa i glupoty nie zapominajcie ze jakby na to nie patrzec ta kobieta jest po poronieniu i w kolejnej zagrozonej ciazy?tak jak napisala kolezanka u gory po takich przejsciach na prawde ciezko jest czytac o matkach ktore wyzywaja dzieci od bachorow gnoi itp.Po drugie skad wiecie jaki jest powod jej problemow z ciaza?moze towcale nie stres.a dowalanie jej tekstami typu ze jest chora psychicznie pinda to juz cios ponizej pasa!naprawde!nadajecie na nia z gory na dol a popatrzcie na siebie nie jestescie kompletnie w niczym lepsze:(

Gość mmmmmm
do madzialki madziałka HEJ HOP DZIECIAKU ZAFAJDANY ja w marcu WPADŁAM mając założoną wkładke domaciczną więc przejdź na forum dla nieletnich ok.a nie wkurzaj!!

Gość pomarańczowa tym razem
nie wierzę, ze jest kobieta, która nie przeżywa chwili zwątpienia i nie myśli w którymś momencie per "bachor" o swoim dziecku, szczególnie w początkach jego życia i w sytuacji, kiedy mąż/partner uważa, ze jego rola ojcowska organicza sie li i jedynie do zarabiania pieniędzy. toż to musiałaby być kobieta-robot, nie człowiek. każdy człowiek ma prawo do chwil zwątpienia, nawet przy dziecku. a taka madzialka to jakaś chora osoba jest po prostu injednymy wyjściem jest ignorowanie takich wypowiedzi :P argumenty "trzeba było sie zapezpieczyć", ""chciało się skesu, to trzeba sie liczyć z konsekwencjami" - są poniżej jakiegokolwiek poziomu, inteligentny człowiek takich nie używa. :P poza tym w normalnym kraju wpadka nie jest rzeczą ostateczną - zawsze jest wyjście jak się nie chce dziecka. ale my jesteśmy chorym krajem, w którym po zajściu w ciąże kobieta i jej uczucia przestają sie liczyć.

no widzisz to ja jestem wyjatkiem.Tez mialam chcwile zwatpienia po urodzeniu synka ale nigdy jakos nie przyszlo mi do glowy by nazwac go nawet w myslach bachorem gnojem itp...:(i nigdy nie zalowalam ze jest na swiecie jak autorka tego tematu:(

jestem po stronie madzialki sama czekalam dlugo na dziecko wczesniej 3 stracone ciaze kazda w inny sposob i gdy rozpaczalam po kolejnej utracie moja kolezanka bedac akurat w ciazy kopcila papierochy bo nie umiala na ten czas zrezygnowac z tej przyjemnosci, pozniej takie wlasnie wyzywaja swoje dzieci od tlumokow gdy te ma problemy z nauka, a wracajac tez bede krytykowac gowniary ktore wiedza jak sie pieprzyc i za huja za przerposzeniem dobrac a niedouczy sie o antykoncepji tylko pisze jakies durnowate przestrogi ze dziecko w wieku 20 lat rujnuje zycie, teraz do tego doszla gzica !!!!!:(:(:(:(a wczesniej dupa myslala

Każdy czasami ma dość. Dziecko potrafi sprawić, że nerwy masz rozszarpane ale to raczej chwilowe myśli. Także bez przesady. Do autorki - figura wróci jeśli się postarasz a jeśli chłopak patrzy inaczej to jego problem tzn. że jest niedojrzałym gówniarzem.