Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciagle_myslaca

Jestem z chłopakiem już ponad rok i ...

Polecane posty

Gość ciagle_myslaca

i nie wiem dlaczego, ale bez znaczenia co robię czy się uczę, bawię myślę o nim. W każdej sekundzie! Dlaczego tak się dzieje? CZy ja naprawdę się tak zakochałam?Ciągle mysle kiedy dostane od niego wiadomość, na jego przyjazd podniecam się tak jakby to miało być nasze pierwsze spotkanie. Czemu tak mam?

Gość to proste jest
ty sie ruchac chcesz. Lubisz w tylek ?

Gość da Lux
ja tez tak mam;-)

Gość anteczka
ja jestem ze swoim juz prawie roczek i tez jak sie nie widzimy kilka dni i mamy sie spotkac to mamtakie motyle w brzuchu:) nawet jak leze obok niego pełnia szczęscia:)

Gość ciagle_myslaca
najlepiej cały czas mogłabym go mieć przy sobie. To jest męczące. Ja nie mogę nic zrobić, skupić się... zaczynam się obawiać

Gość ciagle_myslaca
u mnie to jest w każdej chwili. Pojedzie ode mnie do domu. i zaraz zaczynam myśleć. Zastanawiac sie co robi.

Gość ciagle_myslaca
Ja się tylko boję jednego. Ze on tak nie ma... Mówi ze mnie kocha, że jestem dla niego najważniejszą osobą. Ale ostatnio zauważylam ze coraz rzadziej wysyła mi smsy, dzwoni niż na początku. Mowi ze ma dużo roboty. Ze nie możemy ciągle myśleć i zajmować się tylko soba, że musimy mieć też czas dla siebie samych, rodziny i przyjaciół bo inaczej to nas zgubi. Spotykam sie z przyjaciółmi ale dość skąpo. Zawsze wybieram Jego. Bo z nim jestem bardziej szczęsliwsza. Czy to normalne? Czy moze powinnam dać trochę na luz.?

Gość ciagle_myslaca
wpis o 9.20 to podszyw

Gość ciagle_myslaca
a kto? ;)

Gość ciagle_myslaca
Myslę ze rok czasu to sporo i jeszcze mi nie przeszło

mi przez 6 lat nie przechodzilo i nagle ciach-zostawiłem ją 3 miechy przed ślubem-życie :-)

Jak mógłbym napisać, że straciłem 6 lat?? Przez te 6 lat szczerze ją kochałem i nie żałuję-cóż takie życie :-) Było trudne-bardzo trudne-byliśmy zaręczeni z planami na przyszłość. Cóż to długa historia, więc nie będę się tu rozpisywał. pozdrawiam :-)

Sprzedawca dawaj jeszcze:D Dorzucam: omg moj stary przeszedl całe call of duty co w tym zlego lub dziwnego? ta, ale on w przedostaniej misji sie mnie pyta czy mozna colta na inna bron zmienic Milio> kurde, musze wymyśleć swoim 2 karpiom imiona... bez sensu: po pierwsze nie odróżniasz ich, po drugie masz zamiar je zabić Lech i Jarosław?

next... kirka> czesc Dark> czesc Dark> ? kirka> poklikash? Dark> a Ty kto Dark> ? kirka> mam na imiem ania kirka> jestem z katowic a ty?????????/ Dark> mam na imie adam Dark> jestem z kielc kirka> ile mash lateq?????? Dark> 16 Dark> a ty? kirka> 14 a mash dziefczynem? Dark> nie mam kirka> a kcesh zebysmy byli rassemm? Dark> niom Dark> kcem kirka> to masz kurwa niskie ambicje

I jeszcze: Kasia: czesc, kasia jestem, poklikamy? adam: mało chętnie Kasia: a dlaczego? adam: właśnie sie dowiedziałem że wyrzucili mnie ze studiów, pokłóciłem się z dziewczyną którą kocham i rozbiłem nasz związek z którym wiązałem duże nadzieje na przyszłośc i ogólnie świat mi się wali na głowę. Kasia: aha Kasia: masz może zdjęcie?

ruda m@lpa> Jesteś za zakazaniem produkcji monotleneku diwodoru? ruda m@lpa> To głowny skladnik kwaśnych deszczy. ruda m@lpa> Postać gazowa tej substancji powoduje poparzenia. adam> nie ruda m@lpa> Chcesz zeby Cie to zabiło? adam> wali Cie... to woda adam> H2O ruda m@lpa> Wykształciuch! -.-\' adam> monotlenek bo jedno O a diwodór bo H2 ruda m@lpa> Ide szukac innego debila ruda m@lpa> :P