Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwcoweczka06

Co sie stalo z czerwcowkami 2006 na Noworodku?

Polecane posty

Gość czerwcoweczka06

Najpierw byly na Kafe, potem ktos skasowal ich topik a potem byly na Noworodku i teraz nie wiadomo czemu cale 500 stron skasowano i gdzie sa. Jetem zmartwiona bo tez tam pisalam ale potem mialam miesiac przerwy i dupa :-(

Gość 98weur98wetu
sa na innym forum w kafeterii

No napisz nam jaki masz nick to cie wpuścimy.... skoro tak sie dobrze znamy ;)

Gość a kim ty jestes
ze nas szukasz ?

no właśnie :D jak to mówią lista zamknięta....kogo chciałyśmy to jest :D no oprócz Naty bo ona świrowała ;)

ja nie wiem tylko dlaczego nie piszesz pod swoim nickiem :( łatwiej byłoby Cię poznać i zaprosić ... Masz coś do ukrycia ? Czy poprostu kłamiesz ,że jesteś jedną z nas ,żeby nas czytać ?

ja nie wiem tylko dlaczego nie piszesz pod swoim nickiem :( łatwiej byłoby Cię poznać i zaprosić ... Masz coś do ukrycia ? Czy poprostu kłamiesz ,że jesteś jedną z nas ,żeby nas czytać ?

Gość na pomaranczowo każdy
kazdy moze byc czerwcoweczka a wiem ze duzo osob sie interesowalo waszym topikiem i teraz nie maja gdzie was czytac . Nawet na uczuciowym jest jakis temat ale to juz nie to samo co czerwiec stąd. Jestescie jakas silna grupa ze tak sie przenosicie z jednego tematu na drugi. Tutaj was czytalam bo jestescie fajne dziewczyny. Pozdrawiam was wrzesniowka 2006

wrzesnoweczko 🌻😘 dzięki !!! 🌻 ano silne z nas kobietki :) przeniosłysmy się jak jeden mąż na priva , bez troli :P dobrze nam :) mimo to mam sentyment do starej dobrej kafe

Gość 39845794876
Sa na prywatnym forum :-) :-) Tez na nim jestem :-) widac ze nie pozbyly sie jednak wszystkich troli. Ha ha ha :-)

39845794876 czemu piszesz na pomaranczowo ? a kto jest trolem , którego się nie \"pozbyłyśmy\" ?:O

Gość 39845794876
No chyba nie liczysz na to ze ci powiem?????????????? :-D

No też tak Koralcia myślę ....ale zaitrygowało mnie to .... Bede bronić nas pazurami ....mam dość przeprowadzek !!! ;) No i grudzień dobrze w piecu pali tak jak pisałam u nas ;) bo ciepło i fajno jest :D

39845794876---> kobito tobie to chyba żal dupe ściska że nie możesz z nami pisać ;) Pomarzyć zawsze można ;) Ja już takie prowokacje przeżyłam więc ani mnie to nie grzeje ani nie ziębi ;)

Witam Ha ha ha ileż wielbilcielek mamy :) Mysle ze to ktoś pisze celowo, zebyśmy sobie nie ufalyżeby nas sklocic ale jest to niemozliwe :D Bo my uffffamy sobiie bezgranicznie, zreszta nie tylko ufamy, ileż ciekawych rzeczy tam sie dzieje hmmmmmmmmmm Pozdrawiam, te zyczliwe nam osoby

Czarna ....właśnie o to chodzi żal dupe ściska że \"nasza pomarańczka\" nie może między nami pomieszać, poknuć, no i oczywiście nie słyszy okrzyków zachwytu nad sobą :D Bo o to jej zawsze chodziło ;)

Dziewczyny, a co się działo na Waszym topiku, że musiałyście się najpierw przeprowadzić, a potem schować na prywatnym forum?

Chemical najpierw miałyśmy taką jedną żmiję która rozpierdasiła nam 3 tematy 2 na kafe i jeden na noworodku...na spółe z koleżaneczkami. No i nasze koleżanki z lutego założyły nam priv forum i mamy św spokój z takimi mendami :O Skłócała nas, ubliżała w najgorszy sposób, no i okazało się że nóż wbiła nam jedna z nas. Ale teraz jest spokój :D Amen :D 🌼

Amen :) Swoją drogą zgraną grupę tworzycie, skoro tyle udało Wam się razem przejść - bez \"rozsypki\" :) Gratuluję, i życzę duuużo zdrówka!

Coś ci kiepsko idzie czerwcówko06 szukanie nas :) A może to tylko prowokejszyn :D :P