Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje zycie

15 kg w 2 miesiace jak??

Polecane posty

Gość moje zycie

musze schudnac tyle i nie wiem jak to zrobic za 2 tyg mam wazna impreze i chce zrobic wrazenie na kilku osobach a przede wszystkimn wejsc w sukienke z przed lat?? macie jakies pomysly ?? przylancza sie ktos??

Gość moje zycie
nie za 2 tygonie tylko za 2 miesiace a nawet troszke mniej bo dokladnie 1 grudnia

Gość kaviiiii
ja bym chetnie schudla tyle do 10 grudnia..... to tez dla meni wazna data

Gość kiri kao
idealnego sposobu nikt Ci nie poda, bo wszystko zależy od wielu czynników indywidualnych. ja np. osiągnełabym taki wynik przez zwiększenie wysiłku fizycznego ( niekoniecznie jakiś konkretny sport, ale np. dłuższe spacery..) i radykalne ograniczenie przyjmowanych kcal do ok. 500.

Gość kaviiiii
500 to za malo... 1000

Gość kiri kao
napisałam o sobie i dla mnie to akurat

Gość kiri ma racje
to zalezy ile masz wzrostu, ile wazysz i jak dotychczas sie odzywialas.

Gość moje zycie
500 to za malo ale 1000 to mi sie wydaje ze az tyle nie uda mi sie schudnac bo na 1000kcal to kg w miesiac ubywa. nie mam duzo czasu na sport ale moze jakis brzyszki i tgo typu wygibasy by cos daly jak myslicie??

Gość moje zycie
znacz y na 1000kcal kg w tydzien ubywa czyli stracilabym jakies 8 kg a to jest polowa tego co planuje zrzucic wiec nie wiem co jeszcze bym mogla zrobic

Gość Aleksandrowa
Ja chce zrzucić 8 kg w ciągu 2 miesięcy. Czy można się przyłączyć ?:))

Gość moje zycie
no oczywiosce ze moze im iwecej tym lepiej:) a masz jakis konkretny plan ile wazy6sz i ile masz wzrostu??

Gość moje zycie
taka jadna kobieta--- a w tych 1000kcal nie jadlas jakis produktow?? czy wszystko dozwolne aby tylko sie zmiescic w 1000?? i czy cwiczylas??

Gość kiri kao
jeśl 500 to za mało, a na 1000 tyle nie schudniesz to jedyne wyjście - nie stawiaj sobie tak wysoko poprzeczki :-) albo wyposierodkuj - 750/800 i więcej spalaj no ostatecznie pozostań na tym tysiącu i spalaj te 500 codziennie :-)

Gość moje zycie
mysle ze 800kcal to mi odpowiada czy dobrze bedzie jak bede jadla tak: sniadanie jogurt naturalny ||sniadanie jablko obiad to co bedzie ugotowane ale np. bez ziemniakow czy makaronu czyli mieso z warzywami lub zupa kolajca 2 marchwki czy to nie przekracza 800 kacl?? a w jaki sposob mozna dziennie spalic 500kcal??

Gość kiri kao
ja polecam rower :-) jeśli lubisz pedałować to spalisz je szybko i przyjemnie :-)

Gość moje zycie
bardzo lubie jezdzic na rowerze ale teraz taka pogoda;/ jestem wielkim zmarzlakiem wiec chyba odpada ta opcja wolalabym cos w domu porobicnie wiem jakies brzuszki tylko chyba tak duzo nie spale nie??

Gość kiri kao
ale ja myślałąm o rowerze stacjonarnym :-) jka właśnie na takim zrzucam tłuszczyk :-)

Gość moje zycie
rowerku stacjonarnego nie mam hehe:0 ja to mam problemy ale pomysle o tym a co myslisz o moim jedzonku czy tak sie odzywiajac przez 2 miesiace moge zgubic tyle ile chce??

Gość xyzxyzxyz
dieta SB 3-4 posiłki w tej diecie 30-60 minut skakanki dziennie, 6 razy w tygodniu tak schudłam 14 kilo w ciągu 2 miesięcy

Gość moje zycie
naprawde a powiedz mi z jakiej wagi startowalas i rzy jakim wzroscie??

Gość xyzxyzxyz
164cm, zaczynałam ważąc 70, teraz jest 56 kilo.

Gość moje zycie
czy znasz jakies stronki z duieta sb?? zebym mogla sie z nia lepiej zapoznac??

Gość moje zycie
dziekuje za stronki ale to chyba dieta nie dla mnie nie wyobrazam sobie dani bez owocw a az 2 tygodnie wykluczone musze tez stosowac sie do domownikow i wybierac w obiadach tez za bardzo nie moge jedyne co to nie laczenie bialek z weglowodanami

Gość moje zycie
do 1 grudnia zostalo 7 miesiecy. przy diecie 1000kcal zakladam ze zgubie 7kg a czy 8 kg mozna schudnac na cwiczeniachw 2 miesiace ?? pewnie przy bardzo wielkim wysilku czy wam sie udalo?/ slyszalam jeszcze o diecie plynnej ze chudnie sie 1,5 kg dziennie jadlospis jest taki: sniadanie--kawa 2sniadanie szklanka bulionu i kromka wasy obiad--0.5l maslanki podiweczore-- szklanka bulionu 1 wasa kolacja-- szklanka sonku pomidorowego zastanawiam sie czy jak bym stosowala diete 1000 kcal i raz w tygodniu np w piatki plynna to bym stracila 15 kg?/ jak myslicie??

Gość do moje zycie
podasz jadłospis Twojej diety na 2 tygodnie ?

sniadanie jogurt naturalny ||sniadanie jablko obiad to co bedzie ugotowane ale np. bez ziemniakow czy makaronu czyli mieso z warzywami lub zupa kolajca 2 marchwki

Gość moje zycie
tak jak napisala forumianka wczesniej podalam juz diete sniadaniaa beda jogurtami ktore bede zmieniac weglug upodobaania rez naturalny raz owocowy 2 sniadanie owoc np jablko banaab itp obiady wszystko prócz ziemniakow makaronu rzeczy tlustych zup na smietanie a na kolacje warzywa np kalafior marcheki ogorek takie malo kaloryczne:)