Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Viola Fochowska

Straciłąm taką okazje

Polecane posty

Gość Viola Fochowska

Mam znajomego który jak zauważyłam od pewnego czasu okazywał wzgledem mnie oznaki zainteresowania. Kilka dni temu zaprosił mnie do teatru a ja odmówiłam, strzeliłam głupiego focha...Teraz widze ze źle postapiłam..Straciłam taka okazje bo teraz on jest mną mniej zainteresowany...Mój starszy brat tez mi powiedział, ze źle zrobiłam...Czy wy tez strzelacie takie gafy ?

Gość skrzywdzonaKrzywda
niestety:( mialam chlopaka ktory za mna szalal a byl cudowny, nie jedna o nim marzyla... Ktoregos dnia powiedzialam mu ze nasz zwiazek nie ma sensu (chyba chcialam by walczyl i jeszcze bardziej sie staral) po tym wszytskim dal mi szanse bo wierzyl ze mozemy byc razem szczesliwi, umowilismy sie na niedziele tydzien temu ale ja jakos nie chcialam bo wolalam w inny dzien i zreszta w niedziele zrobilam mu znow jakis glupi problem na gg, od tego czasu juz sie nie odzywa, stracilam go, napisal mi ze mozemy byc dobrymi znajomymi i ze dla niego wszytsklo sie juz skonczylo:( nie wiem co mam myslec:( napisalam do niego kiedy sie spotkamy ale juz nic nie napisal:(

Gość skrzywdzonaKrzywda
dodam ze bylismy bardzo krociutko i byl wyjatkowy:( ale spieprzylam:( Poderwal mnie w pracy dajac mi kapselek od tymbarka z napisem KTOS O TOBIE MYSLI... To mnie spycha w dol juz calkowicie bo on byl jedynym ktory i sie podobal tak bardzo i zrobil do mnie pierwszy krok i tak niezwykle:(

Gość skrzywdzonaKrzywda
stwierdzil ze robie jakies dziwne fochy itd kurde no dlaczego my baby tak sobie komplikujemy zycie:(

Gość Viola Fochowska
No własnie ja tez takiego focha strzeliłam i nie wiem czemu?

Gość skrzywdzonaKrzywda
nie doceniamy tego co mamy:( kombinujemy i wszystko pieprzymy:( baby sa straszne:( nienawidze siebie czasem za swoja glupote, dodam ze teraz bardzo cierpie, ale nie moge juz nic zrobic chyba:( czy moze moge? nie chce mu sie narzucac, juz itak dosc sie narzucalam:( pomoze ktos?

Gość agnesina
no ale skoro ci sie podobal czemu go odrzucilas?

Gość Viola Fochowska
jest mi głupio ze tak sie zachowuje a potem załuje

Gość Viola Fochowska
czy ktos moze mi pomóc jak z tym walczyć ?

Gość agnesina
Moze zastanow sie skad biora sie u ciebie takie fochy. Byc moze rzeczwiscie ten facet az tak bardzo ci sie nie podoba a teraz jest ci tylko zal bo juz za toba nie lata (tzw zraniona duma). A na drugi raz jak ci ktos cos zaproponuje zanim cos szybko odpowiesz wez gleboki wdech.

Gość K.P.
Oto cala tajemnica kobiet... fochy ;) Pomysly typu- sprawdze jak zareaguje, co powie. Albo dzisiaj zrobie mu focha od tak... Nigdy nie zrozumiem tego w kobietach. Nomen omen my faceci jestesmy prosci jak konstrukcja cepa. Wystarczy nas zapytac a nie jakies gierki bo one to byly dobre w LO a nie w zyciu ;)

Gość Viola Fochowska
Tak to z mojej podswiadomości bo ja mam mocną osobowość i chce dyrygowac

Gość agnesina
Nie sadze by fochy mialy cos wspolnego z osobowoscia. Ja tez lubie dyrygowac ale w zyciu bym nie strzelila focha od tak bo mam dzis zly dzien.