Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedactwo..

MÓJ FACET NIE CZUJE JAK ROBIE MU LODA

Polecane posty

Gość biedactwo..

wczoraj tak gadaliśmy szczerze o wszystkim, i mówił, że jak robię loda to on tego nie czuję, że jak włoże do buzi, to nie czuje, że jest w buzi... spuszcza się szybko, ale ponoć nie ten :( POtrafi ktoś pomóc? :(

Gość mam to samo ze swoją
dziewczyną. Może chęci nie wystarczają? Może niektóre po prostu nie mają talenu?

Gość biedactwo..
właśnie o to chodzi, że u mnie jest z tym ok, to mój drugi facet , poprzedni był doświadczony, i uwielbiał jak mu to robiłam, bo podobno świetnie, sama też nie uważam aby coś było źle, ale dalej nie rozumiem, jak można tego nie czuć. Liżę, ssam, wszystko.... a on nie czuje?

Gość chudy blill
to zrób tak: łyk goracej kawy (herbaty) potem lodzik, nastepnie szybko kostki lodu znowu lodzik i tak na przemian napewno poczuje ... mozna tez spróbować z napojami mocno gazowanymi a jak to nie przejdzie to łyk spirytusu nie ma mocnych na to

Gość poczuje jak nic
Polej pytona spirytusem, podpal i wtedy na pewno poczuje.

Gość biedactwo..
nawt ścierą mu waliłam i papierem ściernym też a on nic

Gość biedactwo..
moze czuje tylko nie chce sie przyznać zebym połknęła bo zawsze sie spuszcza do gardła

nie czuje, ale \"spuszcza się szybko\" ? :-) Ale jaja !!! Więc spuszcza się od patrzenia? Hehe, dobry jest. Bajery ma chłop opanowane. Nie czuje? Nie wierz mu. Skoro dochodzi ci w ustach, tzn. że robisz to dobrze. Głowa do góry, przy lodzie też. :-) Pozdro

Gość gość prze gość
Z seksem oralnym jest czasami problem, polega on miedzy innymi na tym, że jest możliwość, że mężczyzna lub kobieta nie będzie do końca tego odczuwać lub czasami wcale przez co nie dozna zamierzonych przyjemności. Problem polega rzecz jasna w naszej naturze, jeżeli ktoś uprawia seks po raz pierwszy i kolejny i jest już to okres ciągły po 20-stym rokiem życia wiadome jest, że przed tym czasami, w różnych odstępach człowiek się masturbuje, co powoduje pewnego rodzaju przyzwyczajenie naszego organizmu do pewnego ścisku lub ucisku. Z racji że ręka i dłoń jest silniejsza od naszych ust i języka powoduje, że organizm nie jest na początku w stanie poczuć tego rodzaju przyjemności, należy z partnerem/partnerką ćwiczyć organizm i odłożyć na pewien czas masturbacje czy to wykonywaną samodzielnie czy przez partnera/partnerkę, spowoduje to, że organizm przyzwyczai się do nowego ucisku i nowej przyjemności która będzie odczuwalna coraz bardziej z dnia na dzień. Po pewnym czasie, zalecam po około 2 tyg, można wrócić w masturbację ręczną wykonywaną przez partnerkę, nie powinno to już wpływać na kolejne doznania w trakcie seksu oralnego, jeżeli przyjemności w dalszym ciągu będą niskie, odstawić masturbację na kolejny tydzień i tak aż będzie wszystko ok. Niestety coś za coś, jeżeli chodzi o sam seks nie ma przeciwwskazań aby go miedzy czasie uprawiać, gdy nie uprawiamy masturbacji .

Gość gość doświadczony
Prawdopodobnie z powodu masturbacji przyzwyczajony jest do silniejszych bodźców. Po pierwsze spróbuj aby był pozycji stojącej a nie leżał w łożku. Po drugie nastaw sie, ze większość będziesz robiła ręka - nawet jak masz go w buzi lub sie bawisz ręka powinna ściągać miarowo napletek i nasuwać. Po trzecie upewnij sie ze ściągnęłam napletek z całego żołędzia. Cześć dziewczyn nie rozumie różnicy a jest wielka. Ściągaj i nazywaj napletek. Np i po czwarte baw sie dobrze. Ze sie dobrze bawisz jeśli traktujesz penisa jak zabawkę, zmieniaj zabawy i patrz partnerowi w oczy czasem. To bezwstydne ale podniecające :) Powodzenia!

Gość gość doświadczony
Dodam, że gdy ciągnę koledze, on wali mnie w głowę pompką do piłek, gdy tylko uzna, że czuje zbyt słabo. to naprawdę motywuje. Polecam spróbować. Takie pompki są tanie, skuteczne i bardzo poręczne :classic_cool:

Gość gość
A mój facet nie dochodzi nawet jak robię mu loda. Tylko ze on mi nie mówi ze jestem w tym beznadziejna. A ja wiem swoje. Jestem do d**y w łóżku.

Gość gość
jak się spuszcza to musi coś czuć, co za beznadziejna prowokacja i to jeszcze sprzed 8 lat :O

Gość gość prze gość
8 lat czy nie, temat pociągnięty do końca dla przyszłych pokoleń, ten temat dotyczy 30 % facetów, zaraz znów będzie ktoś miał ten problem, niech już ma odpowiedź przez co to i jak to leczyć. Na temat trafiłem przypadkiem, wiec postarałem się odpowiedzieć, z własnych doświadczeń i wiedzy. A sprawdzałem i nie widziałem odpowiedzi na ten temat w internecie na rożnych forach. Głownie było zwalanie na kobiety, że robią to źle, ale ze facet czesał freda całe życie to już nie jego wina, że ma znieczulonego od łagodnych ust kobiety. P.S jestem facetem i bronie was dziewczyny do dzieła.

Gość gość
A zrobisz mi ja będę czuł artik15@onet.pl

Gość gość
A zrobisz mi ja będę czuł artik15@onet.pl

Gość gość
nie wiem jak udało ci się tu wejść, pewnie rodzice poszli wcześniej spać... odjebał bym ci tego milimetra zwanego przez ciebie penisem i go wypluł, potem bys juz nic nie czuł..