Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PP CI

Peg Perego czy Chicco

Polecane posty

Gość PP CI

Witam czeka mnie kupno spacerowki. I waham sie miedzy Peg Perego PLIKO P3 a Chicco Enjoy. Co radzicice??

Wózki Chicco wyglądają, szczerze mówiąc, niezbyt porządnie, tak plastikowo :o Mnie z wyglądu bardziej podoba się ten Peg Perego, ale poczekaj może na opinie mam, które woziły swoje skarby tymi wózkami :)

Witaj, jeśli peg perego to fajna jest peg perego pliko x -lite, cena ok 600 zł nie ma osłony na nogi oraz foli. Ma szerokie siedzisko większa budę, amortyzację, nie ma barierki. Możesz kupić też peg perego p3 ale czy warto tyle dać za wózek spacerowy? Chicco należą do dobrych wózków, chicco enjoj nie ma osłony na nogi, waży nie dużo ale mam jedno ale, gdy wsadziłam mojego syna do niego w sklepie to siedzenie pod pupą się załamało czyli niestety jest mało usztywniony w tym miejscu, moje dziecko waży obecnie ok 12 kg, kupiłam w ostateczności chicco ct 0,4, koła duże, waga niestety też nie mała bo chyba o 3 kg cięższy niż enjoj, ale ma zalety bo stelaż nie klekocze jak w enjoj nie chwieje ani nie giba się na boki, siedzenie dobrze usztywnione i szeroki, budka a raczej daszek mały ale jest do tego wózka osłona na nogi wysoka która jest prawie na wyskokości twarzy dziecka więc dobrze osłania, no i rewelacją jest osłona przeciwdeszczowa, sztywna wygodna, dopinana na rzepy z każdej strony wózka więc nie fruwa na wietrze też będzie zdawać egzamin w zimię, koszyk na zakupy pisze że niby do 3 kg ale mieści znacznie więcej, siedzisko nie załamało się pod moim synem, ogólnie polecam. Kupiłam na allegro parę miesięcy temu za 550 zł a teraz możesz już kupić za 450 zł, ja kupiłam w zestawie z gratisową barierką, uchwytem na butelkę, dołączono również folię i osłonę na nogi, nie kupuj wersji zimowej bo osłona jest wtedy podszyta grubym polarem i nie będziesz mogła używać osłony wiosną bo dziecku będzie za gorąco, dobrze też się nim manewruje. Nie kupuj chicco ct o.3 bo też siedzisko źle usztywnione.

Gość b vbvilsbvsil
upppp