Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężkie nieświeże powietrze.

jak wstaję rano to śmierdzi mi w pokoju!! myję się,a jednak po wstaniu unosi si

Polecane posty

Gość ciężkie nieświeże powietrze.

ciężkie, nieświeże powietrze. ma tak też ktoś.>>

Gość mniej kapusty przed snem
i będzie ok

Gość ciężkie nieświeże powietrze
oj, przestań, ja nie jem kapusty. poza tym nie o to chodzi.

Gość no i ja tak mam
i nie chodzi tutaj o to ze sie nie myjemy bo tak nie jest ;) moze to przez to ze duzo papierosów pale i wszytsko przechodzi dymem? sama nie wiem

Gość vbnmnm x
jak się gównianie odżywiasz lub palisz to i mycie nie pomoże. Organizm oczyszcza się w toksyn, zapach może się wydzielać w nocy przez skórę. Zazwyczaj osoby, które np. palą, a rzucą i przejdą na oczyszczającą głodówkę nieziemsko smierdzą.

Gość Mamrot
To nie srać tyle pod kołdrą i codziennie się kąpać

Gość ciężkie nieświerze powietrze
ciężko pracuje i jak wracam to nie chce mi się myc . kładę się brudna a i zdaża się faktycznie , że zrobie kupę w pościel

Gość Mamrot
zmieniać majty , cipkę wymyć i nie srać podkołderników

Gość ciężkie nieświerze powietrze
mało zarabiam a woda droga . i majtki juz tylko jedne mi zostały bo reszta przegniła

Gość koroneczki z koroneczek
Zmieniaj i IWIETRZ często pościel, kąp się co wieczór i używaj balsamu do ciała, SPIJ PRZY OTWARTYM lub uchylonym oknie i powinno być dobrze! Zwróć uwagę, czy nie masz starego dywanu lub wykładziny, starego łóżka, czy materaca, kołdry, poduszek ...zwłaszcza te z pierza starej daty są okropne, bo nie można ich prać. To bardzo niehigieniczne! Dbaj o czystość nie tylko swoją, ale swojego otoczenia!

Gość koroneczki z koroneczek
No nie doczytałam, że palisz...no cóż....skoro palisz w pokoju w którym śpisz - zrezygnuj z firanek i zasłon na rzecz rolet lub żaluzji. Dym papierosowy wsiąka wszędzie! Używaj odświeżaczy specjalnie przeznaczonych do pochłaniania dymu tytoniowego! Postaw na szafie miseczkę z sodą oczyszczoną lub węglem leczniczym pokruszonym na pył. Będzie top pochłaniać nieprzyjemne zapachy. Kub świece zapachowe ( ale dobre! W dobrym sklepie!) i pal tylko przy zapalonej świecy.

Gość jestem Bogiem wyobraz to sobie
mieszkam w nowo wybudowanym domu. wszystko w pokoju mam nowe. lozko meble wszystko. myje sie codziennie 2- 3 razy, balsamuje, nie pale odzywiam sie zdrowo. a jednak gdy spie przy zamknietym oknie rano po przebudzeniu jest nieswierzy zapach. unosi sie taki zaduch. dziwne...

Gość Xa__
Uważam, że to wina oddechu.

Ojejjjjjjjjjjj... wiesz, każdemu pewnie rano trochę wali w pokoju, zwłaszcza jak ma szczelne, plastikowe okna i się zamyka na 4 spusty. Nie na darmo taki np. lis zwietrzy człeka z odległości połowy lasu łęgowego:P homo sum, humani nil a me alienum puto czy jak wolisz: człowiek człowiekowi padliną:classic_cool:🖐️

Gość dążę do perfekcji
często winę za nieświeże powietrze w pokoju ponosi łóżko i pościel, w której śpimy. Prać należy nie tylko powłoczki, ale również poduszki i kołdrę, oraz regularnie wietrzyć i odkurzać materac. Najlepiej, aby zachować świeżość materaca /lub sofy/ przed położeniem prześcieradła nałożyć ochronną matę /dostępna np. w Ikea/ i prać ja regularnie. Jest trochę grubsza od prześcieradła, a doskonale chroni materac przed potem itp. Drugim winowajcą nieświeżego zapachu w pokoju są czasem meble, zwłaszcza jeśli są stare, zakurzone itp. Warto to sprawdzić, zamykając pokój na kilka godzin, np. jak idziecie do pracy, a po powrocie sprawdzić zapach.

Gość po cholere sie balsamowac
celem likwidacji zapachu??? To dopiero debilny pomysl :D

kto powiedzial ze balsamowanie to cel likwidacji niemilego zapachu. walnij sie w leb. skoro nie wiesz po co sie balsamuje to geba w kubel

Gość a nie wpadliscie na to ze
czlowiek sie podczas snu normalnie poci i to czuc? wstajesz rano otwierasz okno i tyle jaki problem?

no wlasnie naucz sie czytac ze zrozumieniem. ktos napisal :" kąp się co wieczór i używaj balsamu do ciała" tzn zeby po kapieli uzywac balsamu a nie po to zeby nie smierdziec

Gość po cholere sie balsamowac
ale w tytule topiku jest o smrodzie :) Balsamowanie nie ma zadnego zwiazku z porannym smrodem :P

no nie :)

Gość gość
Teraz jak jest cieplo okno otwarte jest non stop a jak rano wstaje to w mieszkaniu jest straszny zaduch.Kamienica ma ponad 100 lat moze to o to chodzi ze mury stare.Moze pomogl by remont np.malowanie ale nie wiem, z reszta i tak planujemy sie wyprowadzic tylko nie wiem kiedy wiec nic nie robie bo skoro mamy sie wyprowadzic to chyba nie ma sensu

Gość gość
a mi śmierdzą rolety;/...masakra....niby pisza ze firanki są bee....ale firanke upiore raz w miesiacu i super...... a tu roczne rolety do wymiany!!!!!!!!!!