1wera1 0 Napisano Październik 7, 2007 Jakies 5 miesiecy temu wzielam escapelle..troche mi pomieszal w cyklu...ale ogolnie trawyl one 32 dni...moj przedostatni cykl wlasnie tyle trwal(czyli ok)ale ostatni juz trwal ok.23dni...jak dostalam okres ostatnio to krew mi leciala przez ok 10 dni...tylko to bylo tak ze czasem nic a czasem pelno...kiedy mialam krwawienie kochalam sie z chlopakiem bez prezerwatywy...ale kiedy dochodzil to wyszedl ze mnie...(to jest na 100% pewne ze nic mu nie wytrysnelo no ale wiadomo ze poprzez ten plyn co w czasie stosunku leci tez jest mozliwosc zajscia w ciaze)..no i pytanie moje brzmi czy bylo jakies ryzyko zaplodnienia...bo juz teraz nie wiem jak mam w takim razie wyliczyc w takiej sytuacji dni plodne ;/? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1wera1 0 Napisano Październik 7, 2007 dodam jesczze ze kochalismy sie 8dnia cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WPADKA Napisano Październik 7, 2007 JA ZASZLAM W CIAZE W OKRES WIEC JEST TO MOZLIWE:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1wera1 0 Napisano Październik 7, 2007 a jak dlugo trwaly Twoje cykle? bo wiesz...u mnie jest duzo przeciwnosci tej sytuacji..bo mam dlugie cykle i facet nie trysnal we mnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na prezerwatywe cie nie bylo s Napisano Październik 7, 2007 tac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1wera1 0 Napisano Październik 7, 2007 wiadomo ze czasem to sa emocje... nie chce tutaj zadnych komentarzy bezsensownych ;/ tylko jakas opinie na ten temat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to szansa na to ze zaszlas w Napisano Październik 7, 2007 ciaze jest, i to duza:O i wybacza ale emocje nie usprawiedliwiaja braku odpowiedzialnosci:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1wera1 0 Napisano Październik 7, 2007 ale wciaz piszecie ze jest i to duza szansa? ale niby dlaczego? przeciez ja mialam tylko 1 cykl taki krotki...i TEORETYCZNIE to nawet 8 dnia 23-dniowego cyklu sie jest nieplodna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tu sie mylisz.. Napisano Październik 7, 2007 ..moja droga. Jesli cykl ma mniej niz 26 dni, to nie ma na poczatku dni wzglednie nieplodnych. Zreszta jak sama nazwa wskazuje a poczatku cyklu dni sa wzglednie nieplodne czyli rownie dobrze moga byc plodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach