Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melborp

Probelem ...zza mała!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość melborp

Jeszcze nie zaczelam wspolzycia, ale mam to w planach w bliskiej przyszlosci. Niepokoi mnie jednak to, ze gdy teraz np probuje sobie wlozyc dwa palce w dziurke to po prostu sie tam nie mieszcza ... poza tym nie wsadze am tez na dlugosc calego srodkowego palca. Jest on po prostu za mala, za waska! co teraz zrobic? zeby potem przy seksie nie okazalo sie, ze nie dam rady tego zrobic. POMOZCIE

Gość idz i odrob leksje
:O

Gość melborp
nie jestem juz uczennica dla twojej wiadomosci ..

Gość lekcje mialo byc

Gość chyba jednak jestes
skoro sie pytasz :O

Gość melborp
Co dziwne, penis tatusia mieści się cały:)

Gość fasolka777
dziewczyno kazdy facet o takiej marzy malutkiej waziutkiej a wiec w czym problem

Gość melborp
Pytam powaznie i oczekuje, ze odzyskam odpowiedz na zadane wczesniej pytanie.

Gość No to znaczy ze
ty się ze starosci zwężyłas :-D

Gość melborp
Więc jak? Nie dziwi was to, że palec się nie mieści a penis wchodzi bez problemu? Nie rozumiecie problemu? Ja mam gigantyczne palce. Istne balerony. Nie wiem, jak ja na taki palec założę obrączkę:(

Gość utniesz go
i po problemie:P

Gość ciesz sie z tego
bo jak zaczniesz to nie dlugo tak bedzie

Gość melborp
Podszywaczom dziekujemy ... :) i prosze o powazne odpowiedzi

Gość melborp
Dodam, że dłonie mam pasujące do palców. jak dwa bochny chleba:(

Gość fasolka777
odpowiedzialam ci powaznie a co wolalabys miec rozklapioche

Gość melborp
a czy to nie bedzie przeszkoda do uprawiania seksu z moim partnerem?

Gość powaznie to
juz pisalam, wez sie za nauke:O

Gość fasolka777
mysle ze nie podczas stosunku oczywiscie udanego pochwa sie rozluznia i dopasowuje pod warunkiem znie bedziesz zestresowana

Gość jawiemjawiem
słuchaj!!!!!!! nie rozciąg cipki, nic z nią nie rób!!! Im jesteś węższa tam tym lepiej, ja 3 miesiące temu zanim zaczęłam współzyć miałąm identyczny problem i pisałam to na każdym forum. Za ciula nie mogłam sobie 2 palców włożyć, i bardzo się bałam że jego penis się nie zmieści, a jak przyszło co do czego, to wszedł bez problemu sama nie wiem jak i bolało tylko trochę, a teraz chciałabym być węższa bo po stosunku jest się bardziej rozciągniętą i praktycznie mało czuję... jak jesteś podniecona, to również mokra i tam wszystko się nieźle poszerza. Więc możesz w 100% pozbyc się obaw, pozdrawiam.

Gość BAWÓL obciagniony
jawiemjawiem i autobus Ci się mieści? po kolei oczywiście :p

Gość fffffffffffffffffff
powiem ci cos na serio, wszytsko sie uda na pewno, ale musisz sobie pomoc % jak troche wypijesz sie rozluznisz i bedzie ok :) ja tez mialam taki problem jak Ty, wystarczylo jak raz sie upilam, sprobowalismy wtedy i juz jest wszytsko dobrze :)

Gość POLO
Witam! Ja mam 53 lata ,dwie zony i ''kilka'' dziewczynek w swojej historii na swiecie jest duza roznorodnosc,sa ciasne ,luzne ,czarne i jasne. Ostatnio spotkalem kobiete 43 lata ,niezamezna i byla dziewica ,przez cale zycie unikala mezczyzn bo jej cipka byla waska i bala sie bolu i glupich sytuacji.Ktoregos dnia sprobowalismy ,faktem jest ze ostroznie ale nawet pa kilku razach widzialem ze jest dalej ciasno ale w sumie bylo fajnie. Ta kobieta myslala nawet o zabiegu chirurgicznym dla powiekszenia pochwy ale szczerze powiedziawszy Ja jestem przeciwny bo lubie ja taka jaka jest.Wiem z praktyki ze cycki i cipka zawsze robia sie wieksze z czasem ,niczego nie warto robic pochopnie.Mysle ze trzeba znalezc odpowiedniego partnera z ktorym czujemy sie wygodnie wtedy wymiary narzadow nie sa nagle na pierwszym planie. Do milego:Antoni

Gość In my arms
melborp Jeszcze nie zaczelam wspolzycia, ale mam to w planach w bliskiej przyszlosci. Niepokoi mnie jednak to, ze gdy teraz np probuje sobie wlozyc dwa palce w dziurke to po prostu sie tam nie mieszcza ... poza tym nie wsadze am tez na dlugosc calego srodkowego palca. Jest on po prostu za mala, za waska! co teraz zrobic? zeby potem przy seksie nie okazalo sie, ze nie dam rady tego zrobic. POMOZCIE Mniam

Gość In my arms
melborp - na mojej liście jesteś zaraz po Kyle Minogue ;)

Gość wredniak pospolity
To musisz kochać sie analnie.

Gość hmm nie martw sie
posluchaj to normalne.. jezeli nie jestes podniecona to nawet palec moze byc ciezko wlozyc... kobieta abyy mogla sie cieszyc z seksu i nie odczuwala bolu musi byc rozluzniona i wilgotna w przeciwnym razie poprostuu.. boli, nie miesci sie, itdddd ..........

Melborp, skoro nie uprawiałaś jeszcze seksu, to prawdopodobnie wejście do twojej pochwy jest w znacznym stopnuu ograniczone błoną dziewiczą. Dlatego właśnie ujście pochwy wydaje ci się takie ciasne. Jeżeli chodzi natomiast o długość twojej pochwy, to myślę że nie ma problemu. Facet wcale nie musi wpychać penisa do środka w całości.