Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***Misiak***

mam 170 i czuje sie strasznie wielka...

Polecane posty

Gość ***Misiak***

wiem ze nie jestem bardzo wysoka , ale zle sie z tym czuje bo 170 to za duzo i już ;/ przecież jak zalożee buty na obcasie to bede całkiem zyrafa ...masakra

Gość daleko od nieba
ja mam 159 i chce być więklsza..ale sie nie da

Gość LadyDumbBlonde
A widzisz, ja mam 173cm, i przy moim obecnym czuje sie jak modelka:) Jestem raczej szczupla, obcas w moich bucikach ma 5-6cm. Misiak ma 171 :D

Gość olencja misiencja
nie przesadzaj, ja mam 169 i uwazam ze jestem sredniego, odpowiedniego wzrostu - tak w sam raz.

Gość LadyDumbBlonde
daleko od nieba - ja mialam 170 i od poltora roku chodze raczej regularnie na basen i to ze mam 173 dowiedzialam sie miesiac temu przy mierzeniu. Ktos mi powiedzial ze plywanie "wyciaga", i mysle ze moze byc w tym troche prawdy.

Gość ***Misiak***
dobrze sie czujesz z takim wzrostem?? tez jestem szczupła..nawet chuda i czuje sie jak wielki patyk

Gość daleko od nieba
no to nie pozostaje mi nic innego jak zacząć chodzić na basen :) mam nadzieje ze chodz troszke mnie za jakiś czas wysiągnie :)

Gość LadyDumbBlonde
Bobby - niski facet to jest moj facet:) Przesadzasz.

Gość LadyDumbBlonde
daleko od nieba - a jak nawet tylko troszke, to pamietaj ze sa tez inne plusy chodzenia na basen;) np podnosza sie piersi - bo podczas plywania zabka cwiczysz miesnie odpowiedzialne za utrzymanie ich na swoim miejscu. Wysmukla sie tez sylwetka, pozbywasz sie stresow ;)

Gość pauliniacz
tez mam 170 cm i gdy bylam strasznie chuda to wydawalo mi sie ze jestem ogromna :))) ale teraz sie zaokrąglilam i jest ok. mam jakies dziwne rozumowanie hahahahaha

wysokie dziewczyny są sexi i niech ten głupi topik się już skończy:O

Gość uupppppssss
A ja mam 1.70 i noszę szpilki!! Czasem wzrost przeszkadza, ale koleżanki mi zazdroszczą,więc myślę,że wysokie dziewczyny ładnie się prezentują. Jaka żyrafa???....ta to ma 1.80 i też musi z tym żyć.

Gość mam tyle samo
i bez obcasa czuję się jak małą kaczuszka wydaje mi sie ze mam krotkie nogi i za duzy tylek, chociaz wcale nie nalezy on do duzych, w biodrach mam okolo 93-95 cm... chcialabym miec jakies dodatkowe 3 cm. wtedy byloby idealnie, chociaz w sumie nie narzekam, jestem dosc proporcjonalnie zbudowana, mam szczuplutkie nogi i ramiona, piersi są takie sobie, ale tez ujada bo nosze B a jak troszke utyje to C podsumowujac - obiektywnie nie jestes wysoka, myślę ze z czasem Ci przejdzie takie postrzeganie swojego wzrostu

yhym ja mam 175 to ja chyba już się nie kwalifikuje pod kobiete :D

Gość Rudra_
A ja mam 180 i nosze szpilki. Nie czuje sie wielka... jestem modelką.

Ja mam 175 cm i wczoraj założyłam szpilki na imprezę. Weszłam do ubikacji a tam 3 laski... każda sięgała mi do ramienia. A myślałam, że wcale tak wysoka nie jestem.

Gość 174 i ok
A ja mam 174cm, nopsze szpilki, i sie nie wstydze swojego wzrostu...jestem siatkarka i chcialabym miec jeszcze wiecej...tak 178...to tak znosnie by bylo...przeciez wyyskoich facetow jest teraz na peczki:P a mysle ze wysokie kobiety budza espaktx)

Gość eeeeeeeeeeeeehhh
ja mam 179 i czesto nosze obcasy. nawet do 11 cm :) czuje sie w nich i wygladam:) super. nigdy nie mialam problemów ze znalezieniem faceta. to dziala raczej w druga stronę i jesli ktos sie w takim układzie w ogole "głupio" czuje to mały facet przy mnie, a nie ja przy nim...Zreszta mój chłopak ma ponad 190cm i najwazniejsze, ze przy nim czuje sie "mała" :)

Gość a ja jestem do niczego
ja tez 170cm a z 8 cm by się przydało.

Gość parufka
Dziewczynki czy te kompleksy nie powstają przez Waszych facetów? Ja również mam 170cm i miałam kiedyś takiego chłopaka, który wyraźnie wolał żebym była niższa, choć sam miał 183cm, nigdy mi nie powiedział wprost ale to się widzi, słyszy z innych wypowiedzi. I wtedy rzeczywiście-oglądałam się za takimi parami z dużą różnica wzrostu, myslałam jak to tym dziewczynom fajnie, że są takie malutkie, zazdrościłam po prostu.. w jakieś kompleksy popadłam heheh-no teraz się śmieje bo to przecież głupie było! :) Skończyłam z tym chłopakiem i skończyły sie tez kompleksy :) Nawet obcas założę i się fajnie czuję! No nie za duży bo nie lubię być zbyt wysoko ale tak 5-7 cm jest w sam raz! I to na prawde nie jest dużo!

a ja mam 175, nosze buty nawet na 12 cm obcasie i nigdy nie narzekałam:) trzeba sobie wysokiego chlopa znalezc;)

Gość phiiii
Jak masz 170 to wcale taka wysoka nie ejstes...

Śmieszna jesteś. Ja mam 170cm wzrostu i czuję się bardzo niska. Dopiero jak nałożę buty, które dodają mi przynajmniej z 8 cm, poprawia mi się samopoczucie.

Gość jestem niską panną
wg was pewnie karlicą (163 cm). Nie mam długich nóg co tak bardzo podoba się facetom. Postanowiłam jednak żyć... mimo wszystko :D Pozdrawiam.