Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiulkaHH

wybór faceta- wiek i wykształcenie

Polecane posty

Gość asiulkaHH

SYTUACJA- jestes w dyskotece- tanczysz Nagle którys z samców wpada ci w oko-jak wyglada KROTKI WYWiaD- imie wiek wykształcenie No własnie czy wazne jest dla was kobiet wiek i wykształcenie faceta Potrafiłybyscie zainteresowac sie facetem ktory jest minimalnie młodszy od was i ma słabsze wyksztalcenie w moim przypadku on jest młodszy o rok ode mnie i jest po zawodówce a ja studiuje Czy wiaząc sie z takim facetem trace coś?

Gość foczka_DDr
heheh wiesz co mam taki sam problem :P hmmm.. szukam dojarzalszych i z dobrym wyksztalceniem... sama mam 19 lat i chodze na studia... wiec woallabym miec tzw inteligenta heheh jestem chyba zbyt wyrafinowana :( ehh... zle z tym skoncze chyba :P a chlopak jezeli naprawde wpadl Ci w oko to moze daj mu szanse :P :P bo moze bedzie jakes love :P P:P heheh a maturke itd zrobi z czasem .. moze... a jezeli chodzi o wiek to z czasem to naprawde nie robi roznicy...wazne zebyscie mieli wspolne tematy i nie bylo nudno :P to jest moje zdanie :D

Gość taka dzioołcha
o tym czy ktoś jest inteligentny nie świadczy tojaką szkołę skończył.

Gość foczka_DDr
hehe no racja racja :P no ale wiesz tu w sumie nie o sama mature chodzi bo nparwde ja akurat uwazam ze wyksztalcenie nie ma wplywu na inteligencje ale tu chodzi mi o kase... bo z wyksztaceniem sa naprwde wieksze zarobki :P chyb a ze ktos ma w zyciu szcsecie :P :P tak tak tak jestem materialistka :D ha najgorsze to jest ze dobrze mi ztym... dlatego pewnei zostane stara panna :D

Gość grzybiarz - pierdoła
z robolami się nie zadawać

Gość to jak jestes materialistka
to sama zarabiaj kase i ja kiś w skarpetach jestes pasożytem:O

Gość to nie do końca tak . .
Ludzie powinni się dobierać zgodnie co do wieku i wykształcenia. Ty będziesz kiedyś Paną Magister, będziesz obracała się w pracy w środowisku o podobnym wykształceniu, a Twój parter? Będzie miał swoich (nie mówię, że gorszych) znajomych na innym poziomie... I pewnie z biegiem czasu będziecie mieli inne poglądy na różne sprawy wynikające z innego wykształcenia, innej pracy, itd. Jak ludzie mają podobne wykształcenie to po latach ze sobą chociaż mogą porozmawiać z sobą na podobnym poziomie na różne tematy.

Prawda.Popieram.

Gość hellagood
młodszy jak najbardziej tak :) co do wykształcenia - wszystko zalezy od tego jak się z nim rozmawia. poza tym to też moze iść w drugą stronę, chłopak ze średnim czy zawodowym wykształćeniem moze "wystraszyć się" dziewczyny studiującej. chłopak po samej zawodówce to może trochę mało - bo mógłby chociaż do tej matury pociagnąć - tkie jest moje odczucie. ale ja mgr, on tylko technikum - czemu nie, o ile nie bedzie głąb z którym o niczym nie można pogadać :P

Też popieram. Oby tak dalej.

Gość foczka_DDr
heheh no wlasnei miedzy innymi tez mi o to chodzilo no ale milosc miloscia pieniadze pieniedzmi-jezli chce sie budowac z kims zwiacek powaznie to nie mozna patrzec tylko na uczucia-bo uczucia pozniej przeradzaja sie w rutyne-i co jak zyc z takim jebanym nierobem :P :P -hmmm z milosci umrzec razem pod mostem z glodu-hmmm... marna jak dla mnie perspektywa:D pozdrawiam wszystkie rozsadne kobiety heja :D

Gość słodka ja 22
u mnie w grę wchodzą wiek - tylko po 30ce!! w ostateczniści lekko przed 30ką wykształcenie - wyższe, preferowany inżynier :-) reszta odpada na starcie!!!!!!!

robol niech się brata z robolem , inaczej to dupny związek i tyle.