Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iulka

Czy przyjaźń między kobietą a mężczyzną jest możliwa?

Polecane posty

Gość pomaranczowsza
jeden z czestrzych tematow kafeterii ;) jest mozliwa tylko wtedy, gdy zadna ze stron absolutnie, ale to absolutnie nawet w najskrytrzych marzeniach nie chcialaby czegos wiecej. takze na to sobie najpierw szczerze odpowiedz ;) oczywiscie mozliwa jest przyjazn kobiety i mezczyzny bedacych ze soba w zwiazku. dziewczyny czesto chca sie dowiedziec czy to jest mozliwe, bo podkochuja sie w jakims facecie, ktory nie chce lub nie moze byc ich i mysla, ze moze chociaz zeby byla przyjazn, to sobie razem pobeda ;) ale to nie jest szczere podejscie :)

Gość sqbana
tak ale do czasu :P

Gość wiem juz
na pewno nie ma 1 ze stron predzej czy pozniej bedzie chciala cos wiecej

Gość denny.
nie no, pewnie ze jest mozliwa mam swietnego przyjaciela z ktorym moge porozmawiac o wszystkim, i stalo sie, ze nawet nie wiem kiedy poczulam ze nie moge bez niego dluzej zyc, najgorsze, ze nie moge mu o tym powiedziec bo nigdy nie straczy mi odwagi, a myslalam ze mnie to nigdy nie spodka, i ze gdy sie zakocham to bedzie od pierwszego wrazenia, a tu takie cos :) :)

Gość kuminiarz
gdzie ty żyjesz ?? NIGDY Ja mam przyjaciołki i bym je zjadł jak z nimi rozmawiam , a w czasie rozmowy bzykam je wzrokiem.