Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sabunia-2222

MAM DOŚĆ

Polecane posty

Gość Sabunia-2222

mam dość zwiazku. Moj facet stwierdzil,ze nie bedzie pracowal bo w grudbiu wyjezdza.Nie chce mu sie:( a ja tyram żeby uzbierac na swoje autko...Tak jest ciagle. On w lewo ja w prawo. Nie chce z nim zrywac ale psychika mi siada :( Ja studiuje(dziennie) i jeszcze pracuje a on zaczal studia zaoczne i jeszcze marudzi. Boje sie ze on bedzie leniem do pracy. Fakt ze wczesniej pracowal ciezko i nie narzekal. Nie wiem co mu odbilo. Przepraszam ze pisze chaotycznie ale nie mam juz sily i nie wiem co robic :(

Gość Sabunia-2222
:(:(:(

Gość Sabunia-2222
pain au chocolat jak widac tak źle i tak niedobrze :(

Gość Sabunia-2222
NATKA pewnie ze gadalam. Ile to mnie sil kosztuje zeby mu cos przetlumaczyc. W koncu postawilam sprawe na "rob co chcesz" Ale tak na prawde WKURZA mnie to ze ja chce cos miec swojego (a mialam nadzieje ze wspolnego) a on tak sie zachowuje

Gość Sabunia-2222
raczej pesymistka nalezy mu sie cos od zycia ale moze nie rzucajac pracy. To s prawie 2 miesiace co on bedzie robil przez ten czas? Wyjazd nie jest pewny na 100% (nie bede tego tlumaczyc ale wszytko jeszcze moze sie zmienic).Jednak nastawimy sie ze wyjedzie On bedzie sobie chodzil co drugi weekend na zajecia a ja bede zasuwac 7dni w tygodniu :( Piękna perspektywa...Bardzo mnie to boli:(

wydaje mi sie ze przekalkulowal sobie ze tam szybko odrobi ta strate wiec odpuscil sobie daj mu troche czasu jak posiedzi w domu ponudzi sie moze cos do niego dotrze ale ze leniem jest to nie masz pewnosci bo w koncu pracowal ciezko nienarzekajac a to juz wiele swiadczy

sabunia no nie przesadzaj kto Ci karze charowac 7/7 nikt sama tego chcesz skoro on wyjedzie w grudniu i to sobie odrobic to teraz moze sobie wakacje zrobic nawet te 2 miesiace

Gość Sabunia-2222
dziewczynki musze sobie to przemyslec ide spac bo jestem padnieta po pracy a jutro na zajecia. Dziekuje za zainteresowanie dobranocka:*:*:*:*:*: