Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy kręci to facetów

Czy dość obficie owłosiona ale w normie brunetka sprawia wrażenie temperamentej?

Polecane posty

Gość taka jedna wredna
nawet bys nie wiedział Michaiłku jakbys wył żeby ze mnie za raczke potrzymac. wybacz ale nie byłbys w kregu moich zainteresowań:)

Gość a golcie sie wszyscy
wyrywajcie ostatnie wlosny. Jesli o mnie chodzi to mozecie sobe wydepilowac wszystko... Ja bym z pedofilem (bo jak mezczyznie przeszkadza naturalne owlosienie kobiety to znaczy ze ma zadatki :P ) nie chciala byc ;)

Gość KrzychuBB
Wszystko co naturalne jest piękne..... !!!

bujny zarost u kobiet jest wspaniały,bardzo mnie to kręci,szczególnie jak mają mocno wołosione nogi i widoczny wąsik pod noskiem.kobiety owłosione to jest to czego szukam od dawna.

Już Ci mówiłam że mam kumpelę która ma wąsy i brodę..ale niestety zajęta już..:O

Gość Fan brunetek
Jakie takie uwielbiam, co prawda owłosienie łonowe wolę wygolona, ale po prostu taki typ urody od razu mi się kojarzy z sexualnością :)

I za takie cechy, o ktorych mowa w poscie nr 1 uwielbiam brunetki...

Gość Ja233
Jeszcze za czasów studenckich wyjeżdzaliśmy na Mazury pod namioty ,warunki polowe cała paczka 10 osób i my dziewczyny przez te dwa tygodnie nie goliłyśmy się wcale tzn przed wyjazdem tak jestem brunetką więc u mnie zarost niedość że szybko rósł to na dodatek był ciemny ,to że paka była zgrana nikomu nie przeszkadzały nasze odrosty{nawet nie było warunków do golenia,tylko podmywanie w jeziorze}teraz jak pomyslę o tym to mam ciary na rękach,i niewyobrażam sobie teraz być zarośnięta jak wtedy ,teraz nogi wydepilowane ,pachy laserem i a pusia -brazylijka,ktoś pisał o meszku nad pępkiem ,miałam nawet większy od naszego kupla z grupy ,to była dopiero masakra was facetów to może podnieca ale dla nas kobiet to utrapienie te cholerne włoski ,moja kumpela blondi to prawie nie miała żadnych odrostów na nogach albo mało widoczne-szczęściara a ja niedość że jeż to jeszcze ciemny

Uwielbiam obficie owłosione cipki,są takie naturalne i bardzo podniecające.

Gość takie sa najlepsze
slad po goleniu pod pachami, na nogach i w okolicach bikini, wloski na raczkach, meszek pod pepkiem - super :)

Gość nimrod
meszek pod pepkiem jest sexy :)

Gość Owłosiona_Ania
Komentarza typu: owłosienie jest niemodne są bez sensu! Po pierwsze owłosienie łonowe ma swoją funkcje, gdyby było niepotrzebne to by go po prostu nie było, a po drugie, jest ono atrybutem KOBIETY!!! Gołe cipki to mają małe dziewczynki. Ja pachy mam wydepilowane ładnie, nogi ogolone ale cipki ogolić nie dam! Poza tym owłosione cipki są maksymalnie podniecające!!!!

Gość oj wy dziecioki
wiadomo są gusty ale ja buszu w gaciach u baby nie lubie

Gość może by tak ...
Nie lubi buszu ten co nie wie nic o kobiecie.Są tacy co nie potrafią zaakceptować swojej i każą,lubią gołe cipki,a przeważnie taki skrzywiony obraz mają ludzie młodzi.Widząc motylek mówią rozklepicha,widząc włosy u kobiety mówią niechluja,a to akurat nie ma związku z higieną. Kobiety cierpią z nadmiaru włosków i starają się by być i podobać się.Ogolcie swoje głowy na łyso,szkoda,że taka moda nie nadchodzi.

Gość no jaaaaa
Owłosiona_Ania- jesteś idealna :-) Wstaw jakieś zdjęcie..