Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawski.

ABSOLUTNIE PIERWSZY WIBRATOR

Polecane posty

Gość w żartach mama
mi do kołyski swój podłożyła ,ale skończyło się na tym ,że bez niego nie potrafię zasnąć :o

Gość sodomia
A ja nie mam. :(

Gość lusia co to znaczy wypasiony
ma wbudowany szeroko-ekranowy telewizor , stereo , wodotrysk , mp3 plaer i automatyczna oliwiarke ? :P :classic_cool:

Gość martycha
A powiedzcie mi dziewczyny czy skoro mam problem z orgazmem pochwowym ( a wręcz go nigdy nie mam a tylko łechtaczkowy) to np takie wibrujące jajo albo wibrator może mógłby u mnie wywołać orgazm pochwowy? Chyba nigdy nie bede takiego miała :(

ja swojej kupilem jakis czas temu moze rok. sztucznego penisa z przyssawka do podloza i pozniej wibrujacego malego bialego.ale wlasnie ogladam to cudo co kolezanka dala linka.fajne chyba jej sprezentuje ale moja musi zaakceptowac:D

Gość martycha
Czy nikt mi nie udzieli odpowiedzi????? :(

Gość annnkaaaa
ja tam mialam i wibrujace jajko pomoglo mi w osiagnieciu orgazmu pochwowego

Gość domator
Martycha moja żona miała podobny problem, mój kutas ma 16 cm i obwód 11 więc to może faktycznie mało. Kupiłem jej w londynie ekstra dużego wibratorka. Teraz masturbuje się przy mnie przed zasadniczym numerkiem, polecam

Lusesita szkoda,że kawy nie robi:D:D martycha -naprawdę nie wiem ja z wibratorem pochwowego nigdy nie miałam Hmm

Gość Wibi dobra rzecz -
Moja Lady dostała ode mnie 3 na raz, używa wedle uznania, czasem nawet ja wchodzę jak jednego ma w sobie. A mój drągal ma 22cm i w obwodzie 17cm, ona po prostu to lubi, a mnie też to kręci.

Gość domator
Wibi, zazdrioszczęci rozmiarów, mój to tylko 16 cm dług i obwód 11

Gość martycha
hmm.... czyli na orgazm pochwowy dalej nie mam co liczyc, chociaż ten, który mam też nie jest zły ;) etam nie mam co sie chyba zbytnio przejmować, niektóre wcale nie mają... ale to wibrujące jajo mnie zaabsorbowało, albo kupię sobię choć kulki gejszy i będę chodzić z nimi do pracy... :D

Gość wibrator musi byc duzy

Gość martycha
Ciekawska a widziałaś ile ich jest w sprzedaży?! Nie wiadomo jaki wybrać. Kupowałaś już coś z jakiegoś wysyłkowego sklepu? Wiesz może jak to wygląda? Jaki to jest zapakowane? Czy mój listonosz będzie miał później uciechę przez następne pół roku? :D