Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TwójTeskniacyMIS

skarbus kochany jesli jestes tu.....

Polecane posty

Gość TwójTeskniacyMIS

....to wiedz ze mysle o tobie i tesknie bardzo.....

Gość TwójTeskniacyMIS
kochanie zycze spokojnej nocy.wiesz ze chciałbym przytulic cie teraz i zebys asneła w ramionach moich, pewnie tez tego bys chciała...oboje pragniemy tego...moze kiedys doczekamy sie...marze o tym. o niczym wiecej tylko o tym by kazdego dnia byc przy tobie. to dlatego ze kocham Cię i wiem że Ty mnie tez kochasz. Dobranoc...tesknie baaaardzo. pa

Gość jestem..
ja tez za Toba bardzo tesknie,tak chcialabym zeby nasze marzenia sie spelnily.Tak bardzo Cie kocham i pragne.Dobranoc...

Gość edek bez kredki
cóż niektórzy maja rozdwojenie jaźni :O

Gość An........
Ja nie mogę.......Po co zakładacie coraz to nowe topiki, traktujące bądź co bądź ciągle o tym samym???? Czy nie można kontynuowac tych obopólnych wyznań na jednym topicu???? Swoją drogą, fajnie jest kochac mając świadomośc, że jest się także kochanym. I tego Wam chyba troszkę zazdroszczę...... ;))

Gość _szamanka_25
zamias pisać farmazony to bys powiedzial tej osobie co czujesz- takie jest moje zdanie.

dokladnie-tak samo uwazam.Nie lepiej tej osobie na zywo to powiedziec?Komorek nie macie tylko na kafe trzeba sobie milosc wyznawac i gruchac? Smieszne i dziecinne to

Gość zniesmaczona ja
sory ale już się odechciewa :O piszcie sobie ma gg albo @ anieco dziennie wasze wyznania miłości , co to kogo obchodzi . pozdrawiam

wlasnie,co to kogo obchodzi,poza tym co to za milosc jakas dziwna jak na cafe sobie uczucie wyznajecie-nie ma kasy na smsa?