Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie mi

Ile trzeba mieś pieniędzy na wycieczkę np do Turcji....

Polecane posty

Gość powiedzcie mi

dla 1 osoby na 2 tygodnie?Z jedzeniem itp,no ze wszystkim.I jaki kraj z takich właśnie jest najtańszy dla turystów??

Gość eeeeeeeeeeeeehhh
jesli to pomoze to ja w sierpniu za 2 tyg w Marmaris płaciłam 2500 tys zł za wyjazd, a na miejscu wydałam ok 350 euro :)

Gość powiedzcie mi
Eeee,a gdzie jest Marmaris???A czy według Ciebie tyle ile tam wydałaś to dużo??

Gdzieś z 1500 za pobyt w raczej przeciętnym hotelu (cztery gwiazdki w Turcji to jak 2,5 w Hiszpanii ;)) plus co najmniej drugie tyle na bieżące wydatki (w Turcji za WSZYSTKO kasują i naciągają strasznie).

Gość powiedzcie mi
Jakbym miała wyjeżdżać do ciepłego kraju to raczej zimą lub jesienią :)

ja też szukam czegoś na zimę, tzn jeszcze nie bo oferty dopiero będą sie pokazywać. Zamierzam jechać w styczniu , więc chyabz deecyduje sie na Egipt:) Pamiętaj że zimą zawsze jest trochę taniej niż w sezonie letnim

Gość eeeeeeeeeeeeehhh
Marmaris i Alanya to takie 2 głowne kurorty powiedzmy :) Podobno Alanya tansza...Poza tym jest masa mniejszych kurorcikow :) Do tego ja byłam w samym centrum miasta i w zasadzie w srodku sezonu. Takze na 100% tobie nie bedzie potrzebna az taka kwota.

z racji tego pokoju jednoosobowego myślę ze wyszłoby Cię to okolo 2000zł + \"kieszonkowe\" na wydatki i zwiedzanie. Może posuzkaj sobie współlokatora, naprawde może byc taniej.

Turcja Egejska też jest piękna:):) Ale Turcja zimą to będzie niewypał. Mi już doradzono to teraz ja radze Tobie: wybierz Egipt :)

Gość powiedzcie mi
A dlaczego niewypał??Trochę się boję jechać do Egiptu....A właściwie jak jest z klimatem w tych krajach??Jak u nas jest zima to tam jak??

Bo zimą w Turcji nie ma zbyt ciepło. Tak samo niepewnna pogoda jest w Tunezji. Też się zzastaanwiaałam, ale uświadomiono mnnie, że nie warto ryzykjowac. Dlaczego boisz się do Egiptu? No fakt , sama... Nie wiem czemu, a le ja byłabym skłonna jechać sama w taki region mimo tylu niebezpieczeństw. Myślę, że po prostu trzeba na siebie uważać. Choc z osobą towarszyszącą byłoby Ci na pewno raźniej:)

Gość powiedzcie mi
Nie wybieram się sama,namówię koleżankę :) Boję się terrorystów :(

No to nie masz się czego bać, lecz wtych krajach niewąptpliwie tzreba uważać:) Ja raz w Turcji wracałam o 3w nocy sama do hotelu, z dyskoteki i nagle jacyś Turcy zaczęli coś mówić między sobą,i to bardzo głośno,a potem zagadaywali mnie. Takiego stracha się najadłam, że sprintem do hotelu doleciałam:D

a na terrorystów wpływu nie masz. W takiej sytuacji wątpię, żeby Ci koleżanka pomogła. Wszędzie mogą Cię zabić.