Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak swojej dziewczyny...

czy to prawda? pytanie o tabl. anty

Polecane posty

pytanie zapewne wyda sie Wam glupie ale coz... moja ukochana bierze tabletki anty, wybieramy sie w gory na ten długi weekend (1 listopada) no i pech chiał ze akurat wtedy przypada krwawienie z odstawienie :O cos kiedys słyszałem ze wystarczy nie robic przerwy na krwawienie , tzn po prostu po ostatniej tabletce z jednego liska na drugi dzien rozpoczac nowe opakowanie? czy to pewne na 100% ze wtedy krwawienia nie bedzie? nie rozreguluje to cyklu?

nie rozreguluje to cyklu, tylko go przesunie, jest to 100proc bezpieczne, moj ginekolog mi to potwiedzil a jest ordynatorem we wroclawiu.moze teoretycznie wystapic jakies plamienie, ale ja to robilam pare razy i nic sie nie dzialo. milej wycieczki:)

Gość chłopcze
twoja dziewczyna nie ma żadnego cyklu, bo bierze tabsy! O jakim cyklu ty mówisz?

Gość tabletka
Pewnie, ze tak mozna zrobic. Nie jest to nie bezpieczne o ile nie robi sie takiej ciaglosci czesto. Mnie juz dwa razy przytrafila sie taka sytuacja, kiedy mialam wyjechac na wakacje. Poza, tym wiele kobiet tak robi.

bardzo Wam dziekuje! zapewne tak zrobimy :) dobranoc

Gość
ej hola hola nie ma 100% pewności że nie będzie plamienia :/ ja tak zrobiłam i miałam jakieś brązowawe plamienie przez prawie tydzień :/ a normalne mam 3 dni, więc nie warto ryzykować :/

Gość
no ja musiałam zacząć nowe opakowanie bez przerwy, bo zapomniałam ost.tabletki.... czyli wyszło na to jakbym po prostu przerwy nie robiła. dostałam plamienia bardziej upierdliwego niż normalne krwawienie (krawienie trwa u mnie 1-2 dni intensywniej i 1-2dni baaaaardzo skąpo, bez żadnych bólów brzucha itp). dlatego byłam wkurzona, bo to plamienie miałam przez tydzień, a normalnie bym miała 3 dni :/

Gość
no teoretycznie może... ale ja też byłam w górach mając okres i było spoko :P na miejscu dziewczyny bym nic nie robiła...

no to mialas niefart:P ale znam wiele osob ktore tak samo robia i nic sie nie dzieje.wasza decyzja:P

Gość
aaa nie załapałam, że pisałaś już o tym :P no to widocznie ja mam pecha :/ ale np mnie to zdołowało, bo np w wypadku ślubu by się przydało nie mieć okresu, a teraz wiem że to może nic nie dać...

Gość
jeszcze się nie wybieram za mąż, więc spoko :P ale czasem są inne sytuacje, w których by się przydało :/

ciesz sie ze chociaz mozesz brac te tabletki. ja musialam odstawic bo sie gryza z innym lekiem. i teraz z nostalgia patrze na czasy kiedy nie trzeba bylo leciec na stacje benzynowa bo sie gumki skonczyly...:(