Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna-blue

beznadziejny problem

Polecane posty

Gość martyna-blue

Witam, Od paru miesięcy jestem z facetem, jest cudowny, opiekuńczy, kochany ale mimo moich aluzji nie uprawiamy seksu. Mi to się wydaje troche dziwne że facet nie chce. W moich poprzednich zwiazkach nie było takiej sytuacji. Zastanawiam sie co moze byc tego przyczyna. Zartujemy niejednokrotnie na te tematy, sa miedzy nami rozne dziwne sytuacje ale pewnych granic nie przekracza. Dawałam mu juz wieloktornie aluzjami znać że moglibyśmy rozpocząć współżycie. Troche się wstydze powiedzieć mu otwarcie że mam ochote na seks, po pierwsze uważam że to meżczyzna powinien wyjść z inicjatywą a pozatym niezbyt milo jest mowic drugiej osobie co ma robic. Jak dać mu dobitnie znać że mam ochote na seks ale aby nie poczuł sie że mu coś każe? Jak zmusić go aby sam chciał ?

Gość no no rozumiem
zacznijmy od tego ile on ma cm wzrostu? Bo jak jest mały to nie dziwię mu się że boi się sexu ! :(

Gość martyna-blue
176,no kompleks malego penisa raczej wykluczam :)

Gość może za młody
i jeszcze nie potrafi

Gość no no rozumiem
Mam nadzieję że wyższa od niego nie jesteś. Znam pary w których faceci mają dziewczyny wyższe od siebie i zwyczajnie boją się uprawiać sexu z takimi :( Sam mam tylko 175 cm wzrostu i nie wyobrażam sobie stosunku z kobietą co ma 180 cm, to by było dla mnie straszne !!!

Gość martyna-blue
Mlody nie jest,ma juz 20 skonczone :D jestem nizsza od niego i to sporo wiec w tym problemu nie ma :) no wlasnie w tym problem ze chce mu to powiedziec ale nie wiem jak zeby nie bylo zbyt dosadnie..

Gość no no rozumiem
wiesz Martyna ja swój pierwszy raz maiłem w wieku 22 lat dopiero (teraz mam 26) i jakoś problemu nie było. Dziewczyna miała 162 cm wzrostu!

Gość martyna-blue
no on ma wiecej niz 22.. tak wiem ze powinnam mu to powiedziec ale nie chce go wystraszyc bo jakos czuje ze cos wiecej sie za tym kryje

Gość Karafal
nie klikajnie na powyższ link, to link do jakiejś gry a co do Ciebie Martyno może on ma...inną ?

Gość martyna-blue
nieeee, to na pewno nie