Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lariam

test na ojcostwo

Polecane posty

Gość lariam

czy ktos wykonywal kiedys test na ojcostwo w celu czysto prywatnym? Mam partnera, on ma dziecko podejrzewm ze to nie jest jego corka,chcialabym wykonac taki test.

Gość druga żona...
niezawodny

To jest dość skomplikowane i kosztowne. I Ty nie możesz wykonac tego testu tylko i wyłącznie Twój facet, a jesli uznał dziecko to sytuacja prawna sie nie zmieni. Po co chcesz to robic?

a jaki jest cel publiczny? nie licząc przypadków Samoobrony oczywiście :P decyzję musi podjąć twój partner i matka jego dziecka (nie wiem, ale chyba ona musi wyrazić na to zgodę) ty oprócz wywierania nacisku nie możesz zrobić nic w tej sprawie

Gość lariam
sa laboratoria ktore wykonuja takie testy na podstawie pobranych probek w domu. nie chodzi o sytuacje prawna ale o prawde a ze to kosztowne to wiem

Gość lariam
no wlasnie chcialabym pobrac probki po cichu i to ustalic

Gość lariam
to dlaczego informuja ze mozna to wykonac anonimowo skoro musi to byc rodzic?to nielogiczne

anonimowo ale dla zainteresowanych - w grę wchodzi również ochrona prywatności (chciałabyś być na miejscu matki tego dziecka? jakaś obca baba robi sobie testy za plecami? to nie to samo co ojciec :O) sorry ale ty nie masz w tym żadnego interesu tzw prawnego