Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perełka Twoja na zawsze

Faceci mówią że śliczna dziewczyny że za chuda i przeciętna

Polecane posty

Gość tralalalalaalalala
temat topiku jest kompletnie niezrozumialy

albo faeci klamia albo dziewczyny ci zazdroszcza i dlatego tak mowia.......sa 2 wyjscia---jak zawsze.

Gość prosze pomożcie
no mam to samo:) tzn faceci sie zachwycają mna a kobiety mowią ze chuda jestem choc słysze tez nieraz od kobiet ze jestem piękna:o

ja też nie mówie że wszystkie babska na mnie najeżdzają ale bawi jedno jak moja szwagierka mówi że jestem chuda i przezroczysta a obcina mnie za kazdym razem i mówiła na początku do mojego narzeczonego żeby uważał żeby kumpel mu mnie nie odbił

chodzi o to ze facectom PERELKA sie podoba a kobiety mowia ze jest przecietna i autorka nie wie komu wierzyc ---tak ja to kumam... a moze wklej fotke to ocenimy,tak szczerze,bez zazdrosci :P

chyba sama wiesz jak wygladasz woec w czym problem:) sluchaj faceta lepiej kobieta nigdy Ci prawdy nie powie jesli o wyglad chodzi! nawet najlepsza przyjaciolka! zawsze sklamie ! niestety ale takie juz jestesmy i to czesto nieswiadome tego:)

olej te zazdrosne baby,ciesz sie ze masz faceta i jemu sie podobasz!a to ze chcesz cos w sobie zmienic to normalaka,kazda sobie lubi pomarudzic ze to czy tamto jest be,to znaczy ze jestes normalna kobieta :)

Perelka zmienic zawsze mozna:) bio kobieta zmienna jest:D ale najwazniejsze , ze sama sobie sie podobasz! milego dnia🖐️

Gość Maimaimai
Ja mam najlepiej, kobiety mowia ze jestem sliczna a faceci nie maja wyboru i musza w to wierzyc :D