Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze pomożcie

POMÓŻCIE Z PRZYPOMNEINIEM SOBIE CYTATU O MIŁOŚCI!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość prosze pomożcie

Zapomniałam jak leciał taki sławny cytat o miłości:( Jeden to wiaodmo Hymn o miłości wiecie- miłość cierpliwa jest itd :P ale jest jeszcze jeden piękny cytat o miłości tak samo znany jak ten ale zapomnialam kompletnie :( Pomóżcie jaki to moze być!!!

Gość prosze pomożcie
no to to wiem:P ale tego jest pełno i to takich głupich:P a ja szukam bardzo znanego:( ale ani 2 słów z niego nie pamiętam żeby na google znaleźć:(

Gość prosze pomożcie
flowersss --> no własnie napisałam,że jest hymn o miłości i o nim pamiętam,ale ja szukam tego innego równie znanego:( nie wiem nawet czy jedna z osób na kafe nie miała tego w stopce:( tak mi sie cos kojarzy:(

Gość prosze pomożcie
:) ale i tak dziękuję, że chcialaś pomóc:)

Gość prosze pomożcie
no własnie mnie to kompletnie wyleciało z głowy:o wiem ze jest on baaaardzo znany o mówi o miłości - takie piękne słowa to były ale jak na złość kompletnie zapomnialam nawet nie wiem skąd on pochodzi:o:(

Gość prosze pomożcie
zaraz zwariuję bo mam dobrą pamięć a to akurat potrzebuje już na teraz i mi sie kompletnie zapomniało:( Co za pech;(

Gość madzia--
Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą; 5 nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego; 6 nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą. 7 Wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma.

Gość prosze pomożcie
no nie wime:P albo ja niejasno napisałam o co mi chodzi,albo Kafeteriuszki nie rozumieją co napisałam:P

Gość madzia--
nie wiem o co chodzi

Gość defffffffffffff
rozumieja, tylko niektore takie tepe i wklejaja to co mowilas ze znasz :P A CO DO TEMATU TO NIESTETY NIC Sobie nie przypominam :(

Gość prosze pomożcie
defffffffffffff - no własnie zauważyłam:o :P ehhh Jeszcze raz - chodzi o to, że szukam cytatu o miłości RÓWNIE ZNANEGO jak Hymn o miłośći i nie chodzi mi żebyście mi teraz kopiowali słowa Hymnu...tylko pomogli sobie przypomniec co to był za drugi cytat o miłość:D Jest on naparwdę baaaaardzo znany a ja za chiny sobie przypomniec nie umiem:(

Gość spieszmy sie kochac ludzi
tak szybko odchodza... moze o to? Albo: Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.

Gość prosze pomożcie
Nie nie to nie te w tamtyc były napewno użyte słowa MIŁOSC i były dłuższe no i wiele starsze niż te ktore podałaś/eś:)

Gość deffffffffff
no ok, ty odpowiedzials od razu i moze nie zwrocilas uwagi. ale skoro autorka drugi raz wytlumaczyla ze nie o to jej chodzi a ktos po raz n-ty pisze ten hymn to cos tu jest nie halo ;)

Gość prosze pomożcie
nie flowersss :) domyśłam się,że chciałas szybko pomóc i nie doczytałas tak naprawdę o co mi chodzi:) Kurcze a może kojarzycie przynajmniej stopke jednej z Kafeteriuszek bo mnie się wydaje,że jakaś z kobietek miała to w stopce nawet:)

ok ok spoko może załóż topic pt.: \" proszę o wpisy osoby mające stopki o miłości\" ?:p może ta osoba się odnajdzie?

\"milosc nie polega na wzajemnym wpatrywaniu sie w siebie, ale wspolnym patrzeniu w tym samym kierunku\" ale chyba nie o to Ci chodzi :/ jak mi sie cos jeszcze przypomni to napisze. a to bylo cos takiego dlugiego jak hymn czy krotsze?

Gość prosze pomożcie
o jeny --> bardzo ladne słowa, ale kurcze to nie to :( tamte były prawdziwe i naprawdę piękne i pozostające w pamięci:( Jakies 4 czy 5 zdań moze nawet krótsze chyba,ze tak jak z Hymnu tylko znam część, a całość jest dluższa:)

Gość prosze pomożcie
co nie znaczy wcale,że te słowa nie sa prawdziwe:P

Gość prosze pomożcie
:(