Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 84843rjfd409e05

zawalilismy...martwie sie...

Polecane posty

Gość 84843rjfd409e05

własnie jestem w czasie przerwy spowodowanej zmiana tebletek.i własniez powodu takiej abstynencji bylimsy z facetem ostro napaleni i zaczelismy sie kochac.ja w pore(po kilku pchnieciach)otrzeświałam i on sie wycofał,wiec żadnego wytryku nie było.z tego co wiem,to dni płodnych tez nie miałam.cholera....lekkomyslność,a teraz 6dni stresu(az wykonam test-który i tak nie daje 100%pewnosi).to straszne,mam stresa...choc wiem,ze wiele z was wogóle nic nie stosuje, kochacie sie bez zabeezpieczenia ,a wasi faceci kończą w srodku,ale...co ja poradze,ze jestm panikarą.za kazdym razem po takim \"sexie\'załuje,ze dalam sie ponieść..mam stres,wyrzuty sumienia i wszystko co najgorsze...

Gość wqrwrr
dni płodnych nie miałaś, facet w tobie nie skończył, raczej nie powinnaś się obawiać niepożądanej ciąży niektóre tylko taki środek zabezpieczenia stosują i to z powodzeniem

Gość spokojnie...........
na pewno nie jestes w ciazy.nie masz sie czego obawiac.kiedys,jak nie bralam tabsow,zawsze na poczatku kochalam sie bez gumy a dopiero potem zakladalismy.z tego ciazy nie bedzie