Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podnoszew

do znajacych sie na komputerze, prosze o pomoc

Polecane posty

Gość podnoszew

co zrobic aby zdjecia mam zapisane w microsoft office pictures zapisac w podgladzie obrazow i faksow systemu windows? zevy nie tylko otwieraly sie za pomoca podladu obrazow i plikow systemu windows, ale tez byly w nim zapisane

hihi zdjęć sie NIE ZAPISUJE w konkretnym programie tylko w folderze. Je się tylko OTWIERA za pomocą takiego programu jaki ci akurat odpowiada. Otwórz folder z fotkami najedź na ikonke myszką i naciśnij prawy klawisz myszki. Rozwinie ci się na którym najedź myszką na i rozwinie ci się menu w którym możesz wybrać program do oglądania fotek. Będzisz tam mięc do wyboru kilka porgamów między innymi ten za pomocą którego chcesz otworzyć. A żeby sobie ułatwić na przyszłość to musisz w ustawieniach zmienić sobie program domyślny do otwierania fotek

Gość podnoszew
dziekuje Ci alexsia, tylko wlasnie chcialam wkleic zdjecia na blog i nie moge bo mam je zapisane albo wlasnie w Microsoft...., albo w Paint i kiedy chce je wkleic to wcale ich komputer nie wyswietla w bazie, jedynie te co sa w podgladzie obrazow i plikow tak to wszystkie mam zrobione ze otwieraja sie za pomoca podgladu obrazow i plikow, ale to nic nie daje:(

może masz w jakimś innym formacie zapisane aby otwierać zdjęcia za pomocą podlglądu obrazów i faksów w systemie windows to naciśnij prawym przyciskiem myszu na ikoknę i wybierz właściwości, następnie na zakładce zmienić program do otwierania tych zdjęć, i KONIECZNIE zatwierdzić okejem ( wtym przypadku dwa razy) powinna zmienic się ikona, nie wiem czy pomogłam bo troche namiszałaś i nie wiem zbytnio o co chodzi

Gość podnoszew
to zaczne od nowa mam zdjecia , we wlasciwosciach sa zapisane , jako Paint albo Microsoft office pictures, otwierane sa za pomoca podgladow obrazow i plikow systemow windows, a ja potrzebuje, zeby nie tylko one sie otwieraly za pomoca podgladow obrazow i plikow systemow windows, ale byly tez w nim zapisane( bo jak wspomnialam sa zapisane w paint i microsoft office pictures)

Gość podnoszew
ja nie chce zeby te zdjecie sie otwieraly za pomoca tego programu, ale byly w nim zapisane juz

Gość podnoszew
no dobrze , ale na tym dysku mam je zapisane w paint i microsoft, a chce zeby byly zapisane w podgladzie obrazow........

Gość podnoszew
zeby zmienil sie typ pliku, z obraz mapa bitowa na jpeg

Gość podnoszew
juz wiem jak

Gość łee
to musisz zmienić rozszerzenie pliku

o jezu, to Tobie od początku chodziło o format pliku??? w życiu bym się nie domyśliła...... wchodzisz na plik i zapisujesz w innym formacie, które masz na dole w okienku zapisu do wyboru jak to trudno się dogadać, jak się jest na różnych poziomach....