Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczuplutka z natury

Mam tego dosyć czasem mam chęć skończyć to wszystko

Polecane posty

Gość nnnnnmmmm
dokladnie, jakby nie wiedzieli co to anoreksja.. masz ladna figure i ciesz sie tym;) niech sobie gadaja :P:P

no właśnie i z tego co wiem ankoreksja to choroba to niechec do jedzenie a ja uwielbiam jeść uwielbiam słodycze zawsze tak bylo i zawsze tak będzie.a wydaje mi się że gdybym była taka chuda to faceci by na mnie nie zwracali uwage i nie mówili że jestem podniecjąca słodka. Tak jak mój przyszły mąż wystarczy że się położe koło niego to jest podniecony i uwielbia moje ciało. Więc ludzie przestańcie nas obrażać bo to wogóle nie ma sensu i robi nam tylko przykrość

Gość jfhqruvnpe
ja wzaw 50 kg przy wzroscie 168 i nosze zazwyczaj rozmiar 34, XS, wiec chyba pani,ktora zalozyla watek cos kreci....

Gość fghhhh
bo nosi S?:D zartujesz sobie?:)

Gość milusińska007
dołączam się do Was dziewczynki szczupłe z natury :-)). ja mam 170cm wzrostu i ważę 52kg. i od paru lat moja waga się nie zmienia :-(( , marzy mi się waga 56kg. miałam nadzieję,ze po porodzie coś mi pozostanie, ale niestety przed wazyłam 52kg i po porodzie też tyle ważę. no i też słyszę komentarze: ale jesteś chudziutka, przytyj itd. bluzki noszę w rozm. s spodnie w roz. 36 a nawet czasami pasują i w rozm.34 :-))))

Gość miki0102
Mi tez czesto powtarzaja ze jestem za chuda a co dziwne osoby ktore chcialyby schudnac:-) moim zdaniem to czysta zazdrosc Cieszcie sie ze jestescie szczuple Popatrzcie na niektore 15 latki ktore waza po 70 pare kilo Ja tam jestem dumna ze swojej chudosci;-) chudy zawsze cos na siebie zalozy a gruby nie:-)

Gość Taka Kasia
Witam. Wiem co czujecie "chudzielce" ale powiem tak:Przestańcie się przejmować tym co gadają inni i zacznijcie lubić siebie.To nie bedzie łatwe bo sama to przeszłam.Mam 164 cm wzrostu i ważę 47 kg po 2 porodach!! Kiedyś też miałam straszne kompleksy i do tej pory słyszę to co wy ale przestałam się przejmować bo wolę być taka jaka jestem niż mieć nadwagę.Poza tym polubiłam już siebie taką i nie chciałabym inaczej wyglądać.A jeśli to za mało to za każdym razem gdy usłyszycie coś nie miłego na swój temat to pomyślcie sobie ,że ten ktoś jest poprostui zazdrosny ;) bo my nie musimy nic robić ,żeby tak świetnie wyglądać a oni czynią cuda by nam dorównać a i tak im nie wychodzi. Pozdrawiam wszystkie "szczypiorki" :)

co niby kręce pisze tak jak jest. .Spodnie 36 dlatego że może w pasie jestem wąska ale mam dosyć szerokie biodra i ledwo wciskam sie w 36 zwłaszcza w biodrówki. A bluzki zależy S czasem M czasem XS ale rzadko w zależności od rozmiarówki

np wczoraj kupiłam sobie spodnie dzinsy trzy czwarte 36 a długie 38 i jedne i drugie są dopasowane

Gość gggff
szczuplutka nie tlumacz sie:P widocznie dziewczyna nie wie ze mzoecie tyle samo wazyc a nosic inne rozmairy;)