Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boski Apollo

Kobiety sa prozne, dbaja o wyglad tylko dlatego

Polecane posty

Gość Boski Apollo

aby inne kobiety zazdroscily i aby mogly wybierac w ladniejszych facetach.........

Gość wow rox
ale te dwie rzeczy ktoe wymienil wlasnie sprawiaja ze dobrze sie czujesz :D

Gość maryna ze młyna
dokładnie dlatego dbamy o wygląd! nie odkryłeś/aś Ameryki. to są odwieczne prawa natury -dobrze się zaprezentować by zdobyć atrakcyjniejszego samca i zniwelować konkurencję. proste i prawdziwe. samiczki cycki w górę :D :D :D

Hmmm boski...dałeś do myslenia:)Ja mysle,ze my-kobiety lubimy sie przegladac w oczach mezczyzn a wlasciwie ukochanego mezczyzny.Gdy tam jestesmy piekne- tak sie czujemy.Gdy brzydkie-czujemy sie nieatrakcyjne.A poza tym ,gdy sie jest zadbaną to człowiek czuje sie pewniej.... noo tak mysle! Pozdrawiam wszystkich

no i co z tego, że jesteśmy próżne??? no ja jestem - lubię ładnie wyglądać, lubię się podobać, lubię się sama ze sobą dobrze czuć ... Nie ma to negatywnego wpływu na inne sfery mojego życia, więc nie rozumiem w czym problem?

poza tym wszysko jest kwestią \"słów\" - to, co Ty pejoratywnie nazywasz \"próżnością\", inni nazywają \"dbaniem o sobie\"

coz za debilna prowokacja...Gdy kobieta o siebie nie dba,jest krytykowana ze o siebie nie dba.Gdy zas dba ,jest jak widac krytykowana i wyzywana od razu od proznych...Czemu tu tyle frustratow ktorzy musza sie powyzywac troche na innych? Zenujace...