Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość busolinii

głupi dowcip - kolega zszył mi wargę!

Polecane posty

Gość busolinii

tak już mnie wku...ta praca że nie wiem:-o pracuję w magazynie dużej firmy, dorabiam sobie bo studiuję zaocznie reszta chłopaków tam to debile bez ambicji, jeden nawet pojakimś wyroku, bez przerwy śmieją się ze mnie że jestem "papiermen", że niby za dużo czytam a ja wole się czasem pouczyć jak nie mam akurat roboty, niż gadac z nimi o d..pach i beemkach :-o bez przerwy mi się psocą, a dziś to już szczyt - jeden podbiegł do mnie i takim dużym zszywaczem LEITZ zszył mi wargi ból niesamowity, poleciała krew ale tego juz za dużo zawziąłem się i siedzę tak - za 15 minut ma być szef w pracy, pójdę do niego i może to wywoła jakiś szok :-o oni już chyba poczuli pismo nosem, bo teraz stoją między regałami i coś kombinują, pewnie widzą że przegięli ale skończyły sie dobre czasy cwaniaczki tylko kurde będę wyglądał jak Gołota, jak mi to zdejmą na pogotowiu (albo może ja sam ddam radę), a jutro mam randkę :-o albo ONUI albo JA, koniec kurde!!!

Gość
i masz przypadkiem przy sobie laptopa? :D

Gość busolinii
nie, nie pisze na laptopie siedzę w takim kantorku, gdzie pisze się PZ-tki i WZ-tki tu jest komputer o, jest mesiu szefa, sorry idę