Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J A K A

JAKIE KOBIETY SIę WAM PODOBAJą? ZAPRASZAM PANóW

Polecane posty

Gość ukradli mnie
a kto pisze??? i jakie sa dla ciebie idealne wymiary to npisze czy byles blisko a moze bylas blisko:)

Gość madmike
oj, napisalem ze chodzi o TYP FIGURY. a nie ze podoba mi sie steczkowska! meczace jest gadanie z Wami :P

Gość ukradli mnie
i ja o steczkowskiej nic nie pisalam!!!!! doda jest spoko jesli chodzi o figure to normalna panienka!!!

Gość DO UKRADZIONEJJ
idealne wymiary dla mnie u kobiety to biust 95 co najmniej talia 70 albo i wiecej .zalezy od budowy ale do 76 jest jeszcze szczupla wiem po sobie:) biodra minimum 94 cm do 98 maks.:)

Gość zenon laskowik
Dziś wchodzac jak skykle do supermarketu dostałem olsnienia,zobaczylem nowa kasjerke...........ale poprostu to tak jakby fotomodelke posadzic na kasie.Dziewcze moze ze 24 lata ,piekne dlugie czarne oczy ,zajebiscie niebieskie oczy i te usta mmmmmmmmmmmmmmm takie mokre;-) chyba blyszczyk ale powiem wam szczerze ze wzielo mnie ,przygladajac jej sie blizej cycuszki jakby c mmmmmmmm wreszcie mowi ile trza zaplacic a tu rowniutkie biale zabki -wpadlem jak sliwka w kompot:-)poprosilem o fajki nie miala takich wstala.kolejne mile zaskoczenie bioderka w obcislych jeansach poprostu niebo ... pomyslalem sobie a co .i zapytalem czy umowi sie na kawe ze mnao po pracy:D nniestety dostalem kosza..........Wole dziewczyny prosze Pana heheheh ale sciemniara ale te oczy nie daja mi spokoju i w kolejce stojąc wielu bylo takich napalencow hehehe.wiec slicznotki sa wszedzie widac:-)

Gość ukradli mnie
a do tych grubasek : wezcie ze mnie przyklad i jazda na silke i futness uwierzcie ze juz po tygodniu widac roznice!!!! a co bedzie za kilka miesiecy????!!:)

Gość inna całkiem inna...
ee tamm - niee raczej chuda nie jestem ... nie mam najmniejszej fałdki, ale chuda to chyba też nie ... Za to mam śliczne mięśnie brzucha ... (tańczę taniec brzucha) :)

Gość DO UKRADZIONEJJ
ukradziona a jakie ty masz wymiary>>>?????

Gość zenon laskowik
idealne wymiary dla mnie u kobiety to biust 95 co najmniej talia 70 albo i wiecej .zalezy od budowy ale do 76 jest jeszcze szczupla wiem po sobie biodra minimum 94 cm do 98 maks. ZGADZAM SIE Z TYM.

Gość ukradli mnie
biust mam 85 wiec za malo jak dla niektorych -biodra 99_100 wiec tez za duzo , pas niestety cale 79 tam wlasnie osadzily sie te 2 kg i zajeblekine oczy_ co jest atutem!!!wiec raczej maszkara ze mnie niz twoj ideal!!!

mojemu kasjerka sama dała swój numer - a ten idiota wziął i potem ciągle mi dokuczał \"dzwonie do Heli ze spożywczaka\" ps. ja tez jestem z Katowic CHUDE LASKI Są Z DOLNEGO śLąSKA!!

Gość ukradli mnie
a no i rozmiar buta mam 38/39!

Gość zenon laskowik
dziewczyno własnie masz idealna wage .na pewno wygladasz super .ale cycki moglabys miec wieksze ..hehee ile masz lat?

Gość ukradli mnie
chude laski sa z zakopca!!!

Gość zenon laskowik
podszywacze mendy-------dziewucha wazyla na oko moze 50 kg ja mam 188 a ona musiala miec chyba 170 jak wstala ,buzke miala przepiekna ,naturalny makijaz a nie tapeta i jej piękno bilo na caly sklep:-)

Gość ukradli mnie
jak to pytanie do mnie to mam 24lata i cycki mam wporzo-uwierz!!! rozmiar B moim zdaniem do mojej figury jest w sam raz

Gość zenon laskowikhh
cycki masz w porzo kochanie ale zalezu ile masz pod biustem to ci wylicze jaka miske masz nosic ..hehe .moje mnie nauczyla..

Gość ukradli mnie
przez was teraz bede codziennie na silke biegala chude szkapki:( tez taka chce byc!!! piepszone 2kg

Gość TY CO SIE UKRADLI
ale nawet jak schudniesz dwa kilo to myslsiz ze to bedzie widac?ja sama schudlam dwa kilo jak wazylam 59 przy tym wzroscie i wcale mi sie wymiary nie zmniejszyly ..to tylko wode stracilam.musialabys schudnac 5 kilo by bylo cos widac ze schudlas.

Gość ukradli mnie
nie martw sie o mnie miska B jest idealna

Gość ukradli mnie
mi chodzi o 2 kg masy ciala a nie wody wiem co to utrata wagi a nie wody uwierz!!! i ja zrzucam te2 kg w pasie a nie w innych partiach ciala maja w tym pomoc cwiczenia na te okazje!!!!

Gość ukradli mnie
zenonku lubisz brunetki bez syfow jak sie okresliles a masz syfiata bladynke prawda???!!! zrzadzenie losu co??

Gość J A K A
nadmike!!! mi się wydaję że super jest to, że masz swoje zdaqnie :) każdy woli co innego....jedno jest pewne...grunt to mieć swoje zdanie :)

Gość miu-miu-miu
DO MADMIKE, DO MADMIKE, DO MADMIKE To bezsprzeczny fakt. Kobiety zadbane sa atrakcyjne. Rozumie sie samo przez sie. Oczywiscie zadbane nie znaczy sztuczne "udoskonalane" do granic groteski. Owszem : tipsowe szpony, wlosy farbowane na ordynarny kolor, wyzywajaca "tapeta", nienaturalna opalenizna itd. szczegolnie w polaczeniu z wulgarnym i chamskim sposobem bycia to MASAKRA. Ale czy Ty Mezczyzno wiesz, ze dbanie o siebie tak aby wygladac dobrze i naturalnie kosztuje 10 x drozej niz to wyzej wymienione ??? Dla przykladu: 1. Paskudne tlenione klaki to najczesciej efekt domowych eksperymentow z farba lub dzielo TANIEGO fryzjera. Dobry fryzjer i klorysta, ktorzy za pomoca nozyc i farb wyczaruja swietnie dopasowana do urody, puszysta, blyszczoca fryzurke w naturalnym odcieniu kosztuja MAJATEK. Dobra odzywka, nablyszczacz, prostownica itd. itp. + sporo czasu na pielegnowanie i czeste wizyty u fryzjera powinny zalatwic sprawe zadbanych wlosow ;) 2. Piekna cera - temat rzeka. Tak na prawde kazdy zapryszczony czlowiek moze ja miec. Kwestia tylko za ile. Trzydziestolatka za pomaca kilku ostrzykniec botoksu, zabiegow na pobudzenie produkcji kolagenu oraz mikrodermabrazji lub innych profesjonalnych peelingow, i zabiegow nawilzajacych, odpowiediego kremu, toniku, srodkow do demakijazu etc. moze miec CERE JAK BRZOSKWINKA I WYGLADAC JAK ZDROWA, NATURALNA SZESNASTKA tak, ze nawet makijaz nie bedzie potrzebny, a z pewnoscia nie mocny. Miesieczny koszt : srednio 500 - 1000 zl. 3. Zostajemy przy ladnej buzi, kosmetyki do makijazu, ktore daja naturalny efekt, podkreslaja urode zamiast maskowac twaz grubymi warstwami to kosmetyki z najwyzszej polki. Taki kosmetyk kosztuje od 100 - 400 zl sztuka !!! . ( aha przydalaby sie wizyta u wizazystki, ktora dobierze owe kosmetyki tak aby uzyskac jaknajbardziej nauralny dla urody efekt - 50 - 200 zl ) 4. Figura. Ta tez nie do konca zalezy od genow i wieku. Mimo, ze najtrudniej ja zdobyc nawet jesli porfel mamy wypchany to posiadaczom wiekszej kasy jest jednak latwiej : trener albo dietetyk - toto akurat luksus, ale nawet silownia, zdrowa zywnosc etc kosztuja. Nawet jesli nie spora ilosc pieniedzy to CZAS. I wlasnie tego czasu najbardziej zal. No bo kto go teraz ma ? Pani kasjerka po maturze ? Moze i ma. Ale pracujac w swoim zawodzie, po studiach, przebijajac glowa mur, zarabiajac na przyszle dzieci albo i majac dzieci, karmiac, wychowujac.... No wiec, drogi MADMIKE, rozumiem, ze jestes w stanie utrzymac ta istote z twoich marzen ?

Gość miu-miu-miu
Zapomnialam wspomniec o przyjemnym zapachu, ile kosztuja niesmierdzace wody toaletowe - sam pewnie wiesz. Ladne ubranka, te gustowne i w dobrym stylu tez nie sa tanie. Do tego dobrane buciki i torebeczka...... i gotowa jest Twoja LALECZKA. P.S. A moze to nie o wyglad chodzi. Bo gdyby np. Doda zrezygnowala z tego ordynarnego imeage'u i stala sie delikatna a Steczkowska nagle wulgarna i glosno promomujaca swoje pustoglowie, to co ? W kazdym razie przeczulona jestem na slowo "zadbana" bo kojarzy mi sie z tymi 2000 zl miesiecznie, ktore wydaje na siebie zeby trzymac wysoki poziom "zadbania o siebie" choc soute tez niezla ze mnie sztuka........ a jesli mezczyzna wyraznie oczekuje ode mnie takiego wygladu to rozumiem, ze nie ma nic przeciwko zeby za to placic...... tyle. Pozdr.

Gość madmike
po pierwsze - kobiety tez zarabiaja, wiec chyba nie ja nie musze kupowac wszystkiego :/ nie odpowiada mi bycie sponsorem 1.tak za fryzjera (farbowanie odrostow , podcinanie itp) czy solarium raz na jakis czas jestem w stanie zaplacic. 2. o cere mozna tez dbac w domu - chyba ze ma sie jakies ewidentne mankamenty. nie trzeba tu najdrozszych kremow czy zabiegow - zdrowe odzywianie, nawilzanie skory to podstawa. a kosmetyczka tez nie musi kosztowac fortuny (no chyba ze "musisz" isc do najlepszego salonu w iescie) 3.lubie naturalne kobiety z jak najmniejszytm makijazem - podkreslone oczy i blyszczyk na ustach. 4..bieganie, robienie brzuszkow nic nie kosztuje. a skakanke i hula hop kupisz za kilka zl. a wykrecanie sie czasem jest zalosne - naprawde nie znajdziesz 30 min zeby pocwiczyc? taa...ale na siedzenie na forum go masz:P wspolczuje Ci jesli uwazasz ze bycie pieknym i zadbanym polega tylko na wydawaniu pieniedzy. musiz byc wyjatkowo paskudna, skoro tylko kasa jest w stanie Cie upiekszyc.

miu miu miu - fakt - jestes przeczulona:/ i co tak na niego naskakujesz? tobie nie podobaja sie zadbani,wysportowani, dobrze wygladajacy mezczyzni? w takim razie wg twojej teorij powinnas im placic za kosmetyki, silownie i kupowac ubrania. :/

ja powiem tyle : a) na włosy wydaje troszkę bo około 100 złoty na odrosty raz na 2 miesiące ... ale fryzjerka jest tak super że za każdym razem zrobi mi tak jak chce ... b) jeśli chodzi o cere wyskakuje mi jeden pryszcz średnio na rok - stosuje kosmetyki nivea visage young i jestem bardzo zadowolona oraz kosmetyki ziaja c) jeśli chodzi o kosmetyki korolowe kupuje raczej takie z górnej półki nie dlatego ze jestem snobką ale widzę różnice między kosmetykami zwykłymi ... swoją drogą ostatnio kupiłam sobie róż do policzków Colistar który jest rewelacyjny ... d) o sylwetkę dbam , kręce hula hop ... ćwiczę cardio i brzuszki hula hop koszt ... 8 zł z ryżem :) ... cardio z kasetą DVD brzuszki z kasetą DVD e) uważam że nie tylko z ciuchach po 500 złote każde można extra wyglądać ... to kwestia stylu ... bo czasami za 100 złoty można wyglądać naprawdę super ... kwestia dobrania...

Gość JUSTYNA_lat 28
A ja mam 170 cm wzrostu... Waga... 65 kilo... Biust - 92 cm... Talia... 74 cm... Biodra... 104 cm... ... i czuje sie cudownie kobieco! Uwielbiam swoje cialo i podobam sie mezczyznom! Bo w tym wszystkim chodzi o to, zeby kobieta miala zachowane ODPOWIEDNIE proporcje ciala! Takze to bzdura, ze kobieta z wieksza wagą nie moze byc sexowna, bo wlasnie ze jest sexowna i 100% kobieca... nawet bardziej od panienki wazacej 50 kilo! Bo powtarzam raz jeszcze, najwazniejsze sa propocje ciala, i jak sa one odpowiednio zachowane, to kobieta wazaca 80 kilo bedzie tak samo piekna i podniecajaca jak kobieta, ktora wazy 30 kilo mniej! W ogole jak sie czyta te wszystkie komentarze. to wiekszosc jest zalosna... jakie to puste myslenie, zeby szukac dziewczyny z takimi czy takimi wlosami, takim czy takim nosem, takim czy takim wzrostem... zenada! Albo spotykasz kobiete, i Cie kreci, albo nie... i nie ma znaczenia czy przy wzroscie 170 cm wazy 50 kilo czy 60 kilo. Koniec, kropka... amen.