Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bunka

mowil ze kocha, a odkrylam ze pisze do innych dziewczyn

Polecane posty

Gość bunka

na poczatku milsimy duzo probemow, znajmi rodzina mowili, ze to nie jest chlopak dla mnie, za malo wyksztalcony, brakuje mu obycia, nie jest blyskotliwy i z wygladu niechlujny i co tu duzo mowic brzydki, mowili, ze do siebie nie pasujemy, ze stac mnie na lepszego, ale ja sie tak bardzo zakochalam czulam sie kochana, a tego mi zawsze brakowalo, to taki chlopak, ktory ,,zrobilby dla mnie wszystko'', tak mowil i wiecie co okazlo sie wczoraj, ze ma konta na portalach randkowych i na fotce, nie wylogowal sie ze swojej poczty gdy sie spieszyl i zbaczylam, pelno powiadomien o wiadomosciach z tych portali, od roznych dziewczyn, tak mna zamroczyo, ze nie wiedzialm co robie i zaczelam je czytac ale nie wyswietlaja sie do konca niestety, bylo w nich widac jednak, ze on im sie narzuca, tym dziewczyna i wybiera same najladniejsze, piekne i wiecie co nic juz z tego nie rozumiem, po co on to robi? czemu on nie widzi, ze naprzykrza sie tym kobietom? to jest upokarzajace

Gość ccccccccccc
Nie martw się , trzyma je w rezerwie gdyby z tobą nie wyszło

Gość łotr
kobiet to ja nigdy nie zrozumiem. weź przyjmij do wiadomości że twoja rodzina ma rację. zadałaś się z jakimś kompletnym mośkiem.

Gość czyżby komiczne
???

Gość bunka
Na dodatek jestem z nim w ciazy:(:(:(:(

Gość bunka
daruj sobie podszywaczu, ja tylko nie wiem, po co skladac puste deklaracje

kolejny raz sie potwierdza, ze facet to swinia! a jaki mial mnick na tych portalach/;0

kolejny raz sie potwierdza, ze facet to swinia! a jaki mial mnick na tych portalach/;0