Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfomanka22

co ze mna jest czemu to ciagle robie???

Polecane posty

Gość nimfomanka22

Witajcie, mam na imie Kasia lat 22 niby normalna studentka ale....jestem uzalezniona od sexu.Nie mam chlopaka na stale.Co impreza a ja londuje z nowym w lozku .Nie chce pisac z iloma juz spalam bo bedzie ponad 100 napewno .Zaczelam gdy mialam 13 lat moj pierwszy mial 19 byly wakacje.Potem kolejny i kolejny .Nie umiem kochac nigdy nie bylam kochana moi rodzice sa po rozwodzie ojciec zyje z inna kobieta matka tez ma kogos i traktuje mnie jak rywalke.Chce zeby ktos mnie przytulil pocalowal a to wlasnie mam dzieki sexowi.Nigdy nie mialam orgazmu w sumie nie mam zadnej przyjemnosci.Niekiedy czuje sie jak lalka w ktora wsadzaja i wyciagaja .Nie wiem co mam ze soba zrobic .Nie raz juz mialam choroby przenoszone droga plciowa naszeczescie nie mam aids ale jak dalej bede ciagnac ta gre to nie wiem jak sie to skonczy.Wszyscy faceci z mojej uczelni moga mnie miec kiedy i gdzie chca .Nie mam zadnych kolezankek bo wszystkiie uwazaja mnie za wroga i puszczalska panne .POmozcie

Gość ja tez jestem uzalezniona
ja tez jestem uzalezniona od seksu tyle ze robie to tylko ze swoim partnerem i przy nim tak sie uzaleznilam a wczesniej tylko sama sobie musialam conajmniej raz dziennie zrobic dobrze.

Gość ja tak samo
tez jestem uzalezniona ale nie musze tego robic z roznymi osobami tylko z moim facetem. wczesniej tez musialam sobie zrobic dobrze nawet kilka razy dziennie, teraz tez mi sie zdarza co do autorki jezeli nie jest to prowokacja to sama sobie odpowiedzialas na pytanie- chcesz milosci , wiec otworz sie na 2giego czlowieka ale psychicznie!!!! i przeprowadz sie gdzies bo takiej co ja kazdy mial to nikt nie chce

Gość łotr
o rany, gdzie były takie panny jak ja studiowałem? cholera, całe życie pod górkę.

Gość nimfomanka22
no wlasnie byli mezczyzni z ktorymi chcialam nawet zaczac cos powaznego ale gdy ktos im doniosl ze ja lubie sie puszczac albo komu to dobrze nie zrobilam to ze mna zrywali .a to wcale nie jest tak ze lubie sie puszczac ze lubie sex ja chce zeby ktos mnie przytulil calowal mowil milo do mnie ...

Gość nimfomanka22
na dodatek z jednym zaszłam w ciaże! on chciał stworzyc rodzine ale ja nie jestem zdolna kocha cinteresuje mnie tylko przygodny seks chce sie od tego uwolnic ale nie moge;(

Gość nimfomanka22
u gory podszyw biore tabletki wiec o ciazy nie ma mowy

Gość ja tez jestem uzalezniona
skad wiesz ze jestem Kasia? bo zgadza sie:)

Gość nimfomanka22
za to hiv tak