Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalekmetalka

Co sądzicie o glanach na zimę ??

Polecane posty

Gość metalekmetalka

Planuję kupic sobie glany,takie 15 dziurkowe,przecierane,czarno - bordowe. Miałam juz kiedyś,i uwielbiałam je,to były jedyne buty,w których mogłam pewnie chodzić po oblodzonych chodnikach,i nie wywracałam się jak to bywa w innych obuwiach. Tym bardziej,że jak narazie nie zuważyłam w sklepach nic,kompletnie NIC ciekawego z butów zimowych.

Gość metalekmetalka
niestety chyba moj pomysl nie wypali bo mam platfusa. zreszta dlatego glosuje na platfusow

Gość metalekmetalka
Młoda....no niby młoda jestem,22 lata to niby nie starczy wiek,alenie wiem sama...Pasuje jeszcze w tym wieku,czy to się kojarzy tylko ze zbuntowanymi nastkami ??? :-O

Gość tyle ejst orginalnych
zbierają dużo śniegu i piachu w traperach i są nieestetyczne

Ja po własnych doświadczeniach nie polecam - strasznie marzły mi w nich nogi :o Niby można do nich pchać grube skarpety, ale wtedy jest ciasno, jakoś tak ogranicza się ruchy, bo skóra jest sztywna. Kocham glany ale na zimę kupuję coś glano-podobnego z ociepleniem w środku.

Gość tyle ejst orginalnych
ewidendnie kojarzy sie z buntowniczymi nastkami, niestety ty juz babcia

Gość metalekmetalka
niestety tak . mam po 60tce i brak zebow z przodu. zreszta ja juz po menopauzie to kogo ja poderwe na te glany?

no ja też mam 27 ale glanów bym już nie załozyła bo trochę inaczej sie ubieram ale 1 pare moich ukochanych nadal mam w szafie

Gość mi akurat
w glanach jest ciepło nawet w cienkich skarpetkach

Gość metalekmetalka
ale ja mam uczulenie na skarpetki. [ poważnie!]

Gość metalekmetalka
Lubię poszywaczy,ale tych "rasowych".a takie marne podróby jak w tym wypadku są jedynie żałosne :-O

Gość metalekmetalka
lubie tez rasowe psy z dlugimi penisami

Gość metalekmetalka
wiecie co? tak sobie myślę że może lepiej będzie jak kupie sobie gumufilce..o wiele tańsze i wprowadze nowy trend

Gość metalekmetalka
sarkastyczna cyniczka -------- chyba właśnie je zamówię :-) Kurde,stara nie jestem,no bez jaj,a poza tym same kozaczki w sklepach,albo o zgrozo botki,więc co ja miałabym innego kupić ? No nie mam wyboru - GLANY GÓRĄ :-)

Gość ** ** ** ** ** ** ** *** ***
mi sie przecierane średnio podobają...ale mam za to cudne HD czarniutkie najwyższe jakie mogłam znaleźć, pod samo kolano i mimo swoich 27 lat chodzę w nich do pracy :D i jeszcze pewnie parę lat pochodzę...zresztą w glanach cudna jest ich wytrzymałość...w botkach to albo mi sie obcas urwał, albo zepsuł suwak, albo podeszwa pękła...a glany nie do zdarcia :D moje tylko maja jedną wadę niestety...czas sznurowania

Gość metalekmetalka
juz kiedys takie mialam w przedszkolu

Gość a ja w takich zasuwam
caly rok a mam ponad 30 :P

faktycznie na zime glany sa super chociaz troche stopy marzna jednak. ja normalnie nosze szpilki, ale jak przyjda zaspy to sie predzej w nich zabije, wiec tez planuje przesiadke. ** ** ** ** ** ** ** *** ***-tez mam wysokie hdeki, 20 oczek, dluzsze sa juz za dlugie i uwielbiam je.chociaz szczerze mowiac cieplej mi w tych krotkich. no i na koncerty glany sa nieocenione bo mi szpilek szkoda (a ze to koncery metalowe to sie nie wyrozniam:P)