1wera1 0 Napisano Październik 8, 2007 Jak odczuwacie ze macie owulacje? patrzycie tylko na sluz?? Czy podczas owulacji sluz moze byc caly bialy i duzo go ale w ogole nie jest rozciagliwy...jest taki gesty... I jesczze jedno... mam czesto tak ze w okolicach polowy cyklu bola mnie piersi (tak jak przed okresem) ale trwa to ok 3 dni a potem przetsaje...i tak ok.1 tydzien przed okresem znowu bola...to czy ten pierwszy bol wskazuje na to ze jest owulacja lub sie zbliza?? towarzyszy temu tez lekkie klocie jednego jajnika... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amel 0 Napisano Październik 8, 2007 wprost przeciwnie, - podczas owulacji sluz jest przezroczysty, rozciagliwy, (jest jak białko jajka kurzego :) ) - mozesz odczuwac klucie jajnika (lewego lub prawego) - bialy, gesty, lepki sluz jest oznaką dni nieplodnych - co do bolu piersi, to nie moge sie wypowiedziec jednoznacznie, poniewaz nic takiego nie odczuwam (ich kłucia) w srodku cyklu, jedynie zdarza mi sie to czasami przed terminem @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1wera1 0 Napisano Październik 8, 2007 a jest mozliwe zebym miala caly czas ten nieplodny sluz? ;/ tylko ze czasem bardzo duzo a czasem mniej?? tzn.kiedy wtedy owulacje ustalic :P bo mam takie meisiace ze jest przezroczysty i ciagnacy sie...ale sa tez takie cykle gdzie tylko bialy jest...i w sumie czesto taka zamiana wystepuje u mnie.. to cos zlego? czy moze czasami po prostu nie byc owulacji..(nawt np.co drugi miesiac) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach