Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrzezrobie

CZY DUŻO ZARYZYKUJĘ????

Polecane posty

Gość dobrzezrobie

Jeżeli napiszę facetowi w esemesie,że mi się podoba i nie mogę przestać o Nim myśleć...Wiem,że to może brzmieć beznadziejnie,ale męczy mnie to już od dłuższego czasu i muszę wreszcie coś z tym zrobić:-( A może lepiej zaproponować spotkanie i dopiero wówczas, gdy się zgodzi mu to powiedzieć, jak myślicie???

Gość dobrzezrobie
Wpadnę wieczorem i zobaczę jakie są wasze rady, z góry dziękuję za odpowiedzi🌻 Może ktoś był w takiej sytuacji...Mam 22 lata, a zachowuję się jak zakochana nastolatka, eh...:-O

Gość julkaulka
Wiesz szkoda,że nie napisałaś czy znasz tego chłopaka osobiście, czy to twój kolego ze studiów, pracy itd, bo to też jest ważne... Nie wiem co Ci mam napisać, sama byłam w podobnej sytuacji, ale nie miałam odwagi zrobić takiego kroku i teraz żałuję, więc może zaryzykuj...:)

Gość nie napisalabym takiego smsa
ale to ja... ;)

Gość RAZ SIĘ ŻYJE...
:D

Gość ja bym napisala ze bardzo mi
sie podoba i czy mialby ochote sie ze mna umowic, na obiad, kawe.... ale nie napisalambym ze nie moge przestac o nim myslec, za duzo emocji jak na pierwszego smsa...

Gość myslezemozesznapisac
Ja bym napisała podobnie jak to napisała osoba powyżej:-) Zawsze jest jakieś ryzyko,ale ja np. lubię wiedzieć na czym stoję:) Powodzenia🌻