Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewka Marchewka

Policja....gdzie składać papiery??

Polecane posty

Witam , zastanawiam się nad złożeniem papierów do policji, nie wiem tylko czy muszę je złożyć do Komendy Powiatowej, czy wystarczy jak zaniosę je do Komendy Miejskiej? Interesuje się ktoś z was tym tematem? Proszę o odp.

Gość Najlepiej
idź do nich i sie zapytaj

powinnas przejsc sie do Komendy Wojewodzkiej Policji i zapytac czy prowadza jeszcze nabór (informacje takie mozesz rozniez znalesc w internecie) jezeli tak, to tam skada sie papiery

Ja nie mam sprecyzowane gdzie bym chciała, najważniejsze dla mnie to przejść przez to sito jakim są te wszystkie testy i badania, dostać się na szkółkę a potem to już się jakoś ułoży. No jeżeli się dostanę.

Gość Proszku
Widac ze jestes tepa jak chcesz isc na Policjantke a nie wiesz co amsz zrobic powodzenia tepa strzalo tak jak Bys sie dostala widac jestes bardzo poinformowana dla tepych ludzi

Jak napisałam zastanawiam się, a nie idę a to chyba różnica, zresztą nic ciekawego co mogłoby mnie zainteresować z twojej wypowiedzi nie wynikło. więc nie pisz jak nie masz nic ciekawego do przekazania.

Gość Drzewko5
W Wieliczce sa niscy policjanci, wiedza ponizej krytyki.To samo w Gdowie, sa tam niscy policjanci, smieja sie z nich ze sa podobni do pieskow preriowych. Wymogi w policji wzrost minimum 180 cm. Co to ma byc, zaden bandzior nie boi sie niskiego policjanta.Ja zmienilam opinie o policji gdy sie dowiedzialam jak policjanci posuwali nieletnie dziewczyny, byla taka afera kilka lat temu, naglasniala ja telewizja polska. W Wieliczce pracuje do dzisiaj Rafal Drag ktory wyzywa tam kobiety od kurw.