Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korci mnie blond

ciemne brwi i jasny blond

Polecane posty

Gość korci mnie blond

czy to się wyklucza?? od urodzenia miałam jasne włosy, które mi powoli ciemniały, teraz mam ciemny blond, ktory rozjasniam balejażem, pasemkami, różnie. Ale mam ciemne brwi, mocne i ciemne, nie jak niektórzy tylko meszek. A marzy mi się bardzo jasny blond tylko nie wiem czy to nie bedzie wyglądało śmiesznie. Karnacje mam jasną.

Gość czekoladowybebok
Korci Cie, a w jakich sie czujesz dobrze a tak apropos to modne sa teraz brazy, czekolady. Zreszta brunetki wydaja sie entelegentnejsze ponoć.

Gość marysia0000
pewnie wyglądasz jak jakieś straszydło hahaha:):):)

Gość czekoladowybebok
True, brwi zawsze sa ciemniejsze niz wlosy i jest to calkiem normalne. Nie spotkalam sie jeszcze z kims kto by mial brwi naturalne tego samego koloru co naturalne wlosy.Jesli tak bylo to zawsze albo brwi byly rozjasniane albo przyciemniane wlosy.

Gość korci mnie blond
dobrze mi i w ciemnych kolorach (nawet z czarnymi włosami) i w jasnych. A sama najlepiej się czuje w rozjaśnianych właśnie, i za każdym razem mam ochotę na jeszcze mocniejszy blond... tylko się właśnie boję że bedę wyglądać jak straszydło. przy gęstych pasemkach moje brwi nic nie rażą, boję się jak to będzie kontrastować jak walnę sobie blond na całość....

Gość marysia0000
możesz dać fotkę swoich brwi i włosów to może lepiej ocenie :P

Gość marysiu niech marysia
wraca do kuchni. Jak Marysia będzie potrzebna to zawołamy. I proszę odnieść te talerze. Niestety, ciężko teraz o dobrą służbę :O

Gość DAGNA
NIE ALE JAK SIĘ MA JASNE BRWI JASNE RZĘSY I WŁOSY TO WYGLĄDASZ NATURALNIE.