Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rada jkjhgh

rada

Polecane posty

Gość rada jkjhgh

Dziewczyny doradźcie coś... Zawsze chciałam mieć dzidzie, pragnelam jej nawet za cene swojej pracy i teraz kiedy byc moze jestem w ciazy (okres spoznia sie kilka dni jak nigdy i wogole inne objawy) nachodza mnie watpliwosci czy rzeczywiscie chce miec dziecko juz teraz...??? Kiedy ciaza byla odlegla pragnelam jej najbardziej na swiecie, a teraz... zastanawiam sie czy wogole ja chce...?!? Mam 22 lata i slub za 4 miesiace. Moze i jestem mloda ale nie prosze o krytyke tylko o pocieszenie i dobra rade...

No bo to juz tak jest. Ja tez chcialam miec dziecko a potem jak podejrzewalam ze jestem w ciazy to mialam obawy.

Gość rada jkjhgh
napiszcie cos do mnie...

Gość rada jkjhgh
ale dlaczego tyle watpliwosci skoro wczesniej bardzo tego chcialam..? Nie potrafie tego zrozumiec... Rozumiem ze sa watpliwosci czy dam rade finansowo itp ale ja panikuje bardzo!

zobaczysz jak poczujesz pierwsze ruchy :-) stracisz wtedy jakiekolwiek wątpliwości :-) a jak bedziesz miala dzidziusia wtedy zapomnisz ze tak myślalas :-) gratuluje :-)

Gość rada jkjhgh
Dziękuję za gratulacje :) Mam nadzieję, że obawy szybko miną bo jak narazie przychodzą mi do głowy najstraszliwsze dla mojego dzidzi myśli... :( nie będę pisać jakie bo wiadomo chyba o co chodzi... ale nie zrobilabym tego ale ciągle chodzą mi po głowie.

Gość rada jkjhgh
mam taką nadzieję ;) bo ja naprawdę chciałabym już tylko się cieszyć..