Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karad

dodatki w Anglii

Polecane posty

Gość Przecież jeszcze nie przyjecha
przyjechał i nie zapłacił pensa podatku...

Gość a moze tak
jedzenie z lidla- nie dziekuje, przecenione warzywa i owoce -tym bardziej.mrozonek nie jadam, sami gotujemy, ale mnie sam obiad kosztuje srednio 5 , co daje 35 tygodniowo. mrozonki wykanczaja watrobe i zoladek, ale tym bardziej robi to jedzenie z lidla, brrr

Gość glupoty gadasz
warzywa nie sa przecenione ze wzgledu na to ze sa przeterminowane czy zle wygladaja - wrecz przeciwnie. A poza tym mam znjomych ktorzy pracuja na farmie - i myslisz ze do morissona albo innego niby lepszego sklepu hoduja te warzywa gdzie inndziej ? To jest to samo pole wiec i warzywa rosna w tych samych warunkach i sa naworzone tymi samymi substancjami. Wiec nie mow mi ze warzywa w lidku sa gorsze tylko dlatego ze nie musze na nie wydac fortuny. Widac ze ty z tych dla ktorych liczy sie tylko marka sklepu w jakim kupuje. popytaj sie ludzi pracujacych w fabrykach czy farmach to ci powiedza jak jest naprawde. A szczytem wszystkiego bylo jak sie dowiedzialam od kolegi z porow ze niby pola na ktorym pracowal jest przeznaczone na warzywa organiczne. A tak samo z tego samego miejsca warzywa byly dla innych supermarketow - tylko wybieralo sie te mniejsze i one sprzewalalo sie jako organic a te wieksze jako normalne.

Gość a moze tak
to ze warzywa i owoce organic nie sa organic juz wiedza wszyscy od paru lat.chyba ze w sklepach ze zdrowa zywnoscia.zreszta ja nie kupuje tego w supermarketach tylko w sklepach z owocami, mieso u rzeznika.i nie mow mi ze w lidlu jest dobre mieso po to najwieksza glupota jak slyszalam.najtansze ,no moze jeszcze w netto.jeszcze mi fasole z lidla za 10p polec, to bede zachwycona

Gość karad
czy ty jestes glupia czy nie umiesz czytac bo mi sie wydaje ze jedno i drugie . ja pracuje tutaj a moj maz bedzie pracowal w anglii. jejku jak z dzieckiem gorzej moja 5 letnia corka jest madrzejsza . a i jeszcze jedno od mojej du...py to sie odwal, bo moze to twoja szanowna jest tak leniwa ze wkurza cie to ze ktos moze miec lepiej niz ty. no i co z tego ze chce zasilek a ty co niechcialabys.... robic w lewo to ich ale nie mnie