Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka2008

HISTORIA CZY BIOLOGIA?

Polecane posty

Gość maturzystka2008

nie wiem z czego pisac ta mature, biologia czy historia? co jest latwiejsze.. czego jest mniej? co lepiej zdac? po czym mam wiecej mozliwosci przy wyborze studiów? Dodam ze zdaje na pewno poziom podstawowy

Gość maturzystka2008
hm a myslalam ze wlasnie jest inaczej, co do moich zainteresowan.. jednak wole chyba kierunki humanistyczne, typu Kulturoznawstwo, dziennikarstwo, zarządzanie.. hm.. i myslalam ciagle o maturze z histori, jednak poddałam sie.. mysle ze nie dam rady..bo tego jest za duzo.. i wydaje mi sie ze biologia jest prostsza i ejst jej mniej. a moze sie myle?

Gość sssffff
zdawalam biologie i historie.. probnie - 0przygotowania i z bio miala 20% a z hist 50%:) slabo ale roznice widac.. z histori jest lawtiej sie domyslic czegos.. nie musisz znac szczegolow..

Gość hm kogucik
ja wahalam sie meidzy biologią i historia, najpierw wybralam historie ale potem po kilku tygodniach zmienilam na biologie bo dla mnie jest latwiejsza i był wtedy tescik:)

Gość maturzystka2008
ja zroiblam to samo, na deklaracji juz zaznaczylam hisotrie..ale zwatpilam w siebie... no i mysle nad biologią..

Gość swinkowaaaa
ja bez chwili zastanowienia wybralabym biologie ( i wybralam biologie, jako przedmiot maturalny)

Gość biologia jest dużo łatwiejsza
niż historia, zwlaszcza dla kogos, kto nie ma w żadnym z tych kierunków predyspozycji. na historie trzeba być obrytym na blache.

Gość mimiiiii
geografia!!!! najprostsza pod słońcem!

Gość wwwwwwwwwwwwwwwww
to zalezy na jakie studia chcecie isc ja zdawałam akurat stara mature ale chyba z historia was nie przyjma na kierunki biologiczne i na odwrót