Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biskopcik

kto ma do schudniecia 5 kg do sylwestra ?

Polecane posty

Gość biskopcik

szukam dziewczyn ktore chca schudnac ok 5-7 kg do świąt/sylwestra..chodzi mi o chudniecie powolne ale skuteczne.Zaczynamy od jutra,a wlasciwie od dzisiaj rana. ja chce zrobic 2 tygodnie czegos a'la pierwsza faza SB ale z malymi odstepstwami typu czasem owoce, i przez te 2 tyg zrzucic ok 2.5 kg a potem po prostu MZ polaczone z druga faza SB. Wiem ze nie dam rady byc na scislym SB bo to bylby chyba setny raz robienia 1 fazy i wiem ze po tych 2 tygodniach i tak rzuce sie na żarcie i o kant wiadomo czego mi ta dieta,wiec dlatego nie przylaczam sie do topikow o tematyce SB. KTO ZE MNĄ??? :) ZAPRASZAM:)

bylam tydzien na 1 fazie sb, ale mi sie znudzila, wiec przeszlam na 2 faze. staram sie tylko mniej jesc

Gość hipss
ja do sylwestra chce zgubic ok.3-4 kg, ale odzywaiajac sie zdrowo, bez zadnych specjalnych diet ale wykluczam tluste potrawy, slodycze bardzo bardzo rzadko, no i na noc raczej nie jem, ponadto cwicze wiec mam nadzieje ze sie uda:) wam tez powodzonka!:)

Gość biskopcik
moze bysmy pisaly co zjadlysmy i ile cwiczylysmy,itp?ja tez chce chudnac wolno ale skutecznie..dzisiaj narazie zjadlam 2 jajka na miekko i pół omaranczy plus dwa kubki zielonej herbaty.. wieczorem chce isc na aerobik ABT i stretching.musze z kims pisac bo jak nikt mnie nie motywuje to zjadam ogromne ilosci niezdrowych rzeczy a malo konkretow,wlasciwie nie jestem gruba ale przytylam 5 kg od czerwca i źle sie z tym czuję... najgorzej jest z brzuchem.. kurde nie wiem co zjesc na obiad ;(

Gość hipss
hej, ja jestem w podobnej sytuacji i tez sie wzielam za sibeie, ale nie licze kalorii, nie stosuje jakiejs specjalnej diety tylko w miare zdrowo i z glowa jem, niewielkie posilki 5 razy dziennie i jest ok, jakos po malu waga leci w dol i widze po sobie, tez chodze na aerobik i to mi duzo daje! damy rade zgubic te pare kg i na nowy rok wejdziemy piekne radosne :D

Gość biskopcik
a ile wazysz i ile masz wzrostu? I latek? I wymiary? :p

Gość hipss
170 cm, waga: 62kg, biodra- 96;/ talia 69;/ biust 90...jakos tak, ale nie mierze sie za specjalnie, tak bylo ostatnim razem:)

Gość carlsbeerg
tez bym chce schudnac. narazie udalo mi sie tylko 1 kg

Gość hipss
cierpliwosci a uda sie kazdej z nas:) troche silnej woli, mobilizacja i glowa do gory:D

Gość biskopcik
u mnie jest najgorzej z tym ze jak nie mam co robic to jem. nwet jak nie mam ochoty..a teraz mialam caly wrzesien wolny i teraz mam jeszcze do 15 wolne,wiec masakra, siedze w domu i jem co mi wpadnie w rece.ale od dzisiaj dosc:)nie ruszam slodyczy!

Gość carlsbeerg
tez tak mam. ale teraz od jakiegos czasu zaczelam cwiczyc, nie duzo ale zawsze cos. specjalnych diet nie stosuje bo jak zaczne to potem i tak jem co innego :/

Gość hipss
ja mam to samo, najgorzej jak nie mam zajecia...dlatego trzeba sobie cos wymyslac zawsze zeby czas lecial, zajac sie czyms to nie myslisz o jedzeniu a tak to tez pozeram wszytsko nawetjak nie czuje glodu- tak tylko dla smaku- ale skonczylam z tym juz:) i teraz jadam tylko gdy musze:) staram sie bynajmniej;) no i cwiczonka koniecznie!!! a jakie wasze wymiary itp dziewczyny??

Gość carlsbeerg
dawno sie nie mierzylam, ale mam 168 no i waze 60 kg

Gość carlsbeerg
hipss mam podobnie do Ciebie 96, talie mam wieksza :/ 72, biust 90

Gość hipss
no rzeczywiscie podobnie z tymi wymiarami:) razem bedzie latwiej, piszcie o swoich slabostkach, nie poddawajcie sie, powolutku do celu:) ja to mialam takie slabsze dni- glownie pt, sob jak szlam ze znajomymi i wtedy to jadlam wszytsko i to w takich ilosciach ze potem wyrzuty sumienia itp;/, no ale teraz nawet jak gdzies wychodze to starm sie pilnowac ale pozwalam sobie na wiecej niz w tygodniu:)

Gość biskopcik
ja mam 175 cm i waze 59. wymiary-90-67-92.. kurde chcialabym wazyc 53-54 i miec 63 w talii i 90 w bioderkach..:(tak bylo jeszcze kilka miesiecy temu:(

Gość biskopcik
najgorzej jest z ciuchami bo tak "na golasa" nie wyglam źle..ale wiekszosc ciuchow mnie pije albo uwydatnia takie "boczki z tylu..masakra,nienawidze tych "boczkow"...

Gość hipss
szczupla jestes biskopcik:) spokojniutko zgubisz pare kg ale teraz az tak sie nie przejmuj bo na pewno super wygladasz mimo wszystko:) ja wlasnie zjadlam salateczke :)

Gość biskopcik
nie przejmuje sie ,ale chciualabym czuc luz w spodniach i bluzkach bo u mnie idzie cale żarło w boczki i brzuch..niestety a nozki szczuple wiec nieproporcjonalnie to wyglada..wychodze teraz z domku na obiadek do miasta,ale tylko salatka!:)do uslyszenia wieczorem:)P.S- przyjmujecie jakies suplementy?

Gość hipss
no rozumiem ze taki typ budowy masz i nie jestes do konca z tego zadowolona no ale coz...ja z gora nie mam problemow a zawsze w biodra idzie, nogi, brzuch tez:). smacznego zycze:) ps. ja biore przed cwiczeniami l-karnityne a tak to zadncyh suplementow ale teraz zastanawiam sie nad jakims preparatem witaminowym- moze cos polecicie?, nie chce brac zadnych wspomagaczy diet,bralam kiedys bio cla i jakos nie widzialam zeby pomagalo a kasa poszla:)

Gość biskopcik
Leeeece na aerobic:) w sumie dzis nie za duzo (jak na mnie) zjadlam: 2 jajka na miekko połówka pomaranczy szklanka chudego rosolku bez makaronu,czysty rosol z 250 g krewetek z brokulami przyrzadzone w chinskim stylu 3 kostki gorzkiej czekolady 88% cacao 4 winogrona:p kilka malin utopionych w zielonej herbacie+3Xzielona herbatka juz dzis nic nie jem:) a jak u was?

Gość biskopcik
I po aerobicu... kurcze cos marnie topic idzie..nikt sie nie chce przylaczyc wiecej?

Gość hipss
hej biskopcik:) ja tez po aerobiku, glodna troche jestem ale wolalabym juz nic nie jesc...nawet nie wiem co by lekkiego zjesc jak juz mnie bardzo wezmie glod... ja dzis tez zjadlam tak w miare ok:) i troche ruchu:) wiec na plus...:) a Ty stosujesz jakies wspomagacze witaminki czy cos takiego???

wspomoge Cie ja ide na tańce niedługo, w lecie chodziłam na fitness (super efekty) ostatni posiłek jem ok 18 na diecie nie jestem bo to głupie, jem normalnie

Gość biskopick
ja bioe skrzpyvite od miesiaca i chyba zaczynaja byc jakies efekty,mam zdecydowanie gladsza skore i nie lamia mi sie paznokcie.. poza tym mam jeszcze opakowanie BIO cla prawie cale bo bralam pol roku temu ale przestalam bo malo chodzilam na silownie ale teraz chce zaczac znowu wiecej sie ruszac wiec zaczne brac. Wczoraj niestety zjadlam w kinie z moim ukochanym na pol popcorn i popilam fanta :/ ale dzis juz bez grzechow koniec kropka!!! I ZADNEGO ŻARCIA PO 18! jak narazie zjadlam serek 3% i kilka winogron.teraz popijam herbatke dziewczyny co wy jecie?bo ja ciagle prawie to samo bede chyba jesc na sniadanie i kolacje bo nie mam pomyslow.. jajka albo serek,bo chleba itp nie chce jesc bo po chlebie,platkach wszelkich węglach puchnę momentalnie!

Gość hipss
hej biskopcik i reszta!:) tez sie zastanawiam teraz nad jakims zestawem witaminek zeby wzmocnic sie zwlaszcza ze jesien....bio cla mi nie pomagalo, przynajmniej nie zauwazylam jakos a malo tych tabl. drogie wiec odpuscilam i na razie nic nie biore... co do jedzonka to ja pieczywo ziarniste jadam, platki owsiane tez z reguly z jogurtem naturalnym do tego pare rodzynek dla oslody:) hmmm....moze sprobuj czasem jakas salatke owocowa rano- pokroj 3 rodz owocow, zalej chudym jogurtem naturalnym...albo twaróg chudy z rzodkiewka albo sam twarog z jogurtem...nie wiem co by tu doradzic jeszcze zeby bylo smaczne i szybko:)

Gość biskopcik
hipss a wiesz moze gdzie mozna kupic taka owsianke prawdziwa a nie blyskawiczna i jakoiej firmy?bo mysle ze owsianke z chudym jogurtem i np mrozonymi malinami chetnie bym jadla,ale chvcialabym taka "nieobdarta" z blonnika a ta blyskawiczna to slyszalam ze jest gorsza niz chleb :)

Gość hipss
hmm...proponuje wybrac sie do sklepu ze zdrowa zywnoscia, tam pewnie kupisz taka najlepsza...ja nie mam jakiejs sprawdzonej-nie wiem nawet jakiej firmy mam obecnie, ale mysle ze sklep ze zdrowa zywnoscia to najlepszy pomysl by dostac zdrowe platki zawierajace blonnik itp:)

hej:) ja właśnie tez bym chciała tyle do sylwka stracić:) (SB polecam jak najbardziej sama na niej jestem i jest super)