Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona aneta..

zwisajace cycki

Polecane posty

Gość zrozpaczona aneta..

dziewczyny mam powarzne pytanie,ktora z was miala operacje pojedrniania piersi ? witajcie dziewczyny (mezczyzn o zdanie nie pytam) -mam naprawde wielki problem z moim biustem, mam 25 lat i waze 54 kg ale cycki mam 85 D (ale szmaty ), bo przed 5-cioma latami warzylam 87 kg mialam jeszcze wiekrze , teraz zostala tylko skora. juz w wieku 16 lat mialam 75-C ale stojace na bacznosc... przytylam i schudlam wszystko sie unormowalo tylko nie piersi...wiszom jak tykwy 80-cio latki bo sie skora zabardzo naciagla.bardzo sie napracowalam zeby miec znowu figure,ale przez te cycki nie chce mi sie zyc,patrze do lustra z obrzydzeniem, Dziewczyny prosze o pomoc , ktora z was miala operacje podniesienia piersi i sie udalo,i jestescie zadowolone,prosze o pomoc prosze prosze...prosze powiedzcie jaki lekarz to zrobil i za ile. Dziewczynki prosze o odpowiedz....

Gość zrozpaczona aneta..
przez te pierdolone cyce mam mysli samobojcze, myslicie ze jestem popiepszona???? nie... ta ktora to przezyla wie jak ja sie czuje....

Gość karo13
Poszukaj na chirurgii plastycznej mam 1 str.http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3211219 Operacja jest droga, czytałam coś o ujędrnianiu i mikrodembazji biustu w granicach 1tyś ,jak znajdę podeślę. Póki co, wcieraj b. delikatnie, a właściwie wklepuj balsam bo biustu, nawet ten tani. Zmień dietę, polecam koktajle strukturalne, ujędrniają ciało. Owoc avokado jest dobry, jedz/niesmaczny, więc dopraw np.z serkiem/ i lekko wklepuj w biust-lekarze polecają pod oczy na zmarszczki. Powodzenia.

Gość karo13
CZEKOLADOWY 200 kcal UZUPEŁNIAJĄCY MAGNEZ, WZMACNIAJĄCY UKŁAD NERWOWY. ZALECENIA: STRES, DEPRESJA, WYTĘŻONY WYSIŁEK UMYSŁOWY mleko sojowe lub ryżowe - 200ml łyżeczka kakao 1/2 banana łyżeczka płatków migdałowych łyżeczka melasy trzcinowej łyżeczka ziaren słonecznika WIŚNIOWY 200 kcal PRZECIWZMARSZCZKOWY, PRZYWRACAJĄCY GĘSTOŚĆ SKÓRZE, INICJUJĄCY POWSTAWANIE KOLAGENU mleko sojowe - 200ml wiśnie - 100g 2 łyżeczki zarodków pszennych łyżeczka melasy trzcinowej 1/2 łyżeczki skrzypu POMARAŃCZOWY 200 kcal WZMACNIAJĄCY, UZUPEŁNIAJĄCY WITAMINY I MIKROELEMENTY świeżo wyciśnięty sok pomarańczowy - 250ml pokrojona figa suszona morela (wcześniej namoczona w wodzie lub soku jabłkowym) łyżeczka siemienia lnianego łyżeczka zarodków pszennych łyżeczka drożdży piwnych ZIELONY 150 kcal POPRAWIAJĄCY PRZEMIANĘ MATERII, ODCHUDZAJĄCY kefir lub jogurt naturalny 1,5 % tłuszczu - 200ml 1/2 małego dojrzałego avocado - 30g łyżka stołowa soku z cytryny łyżka siekanej zielonej pietruszki łyżka otrąb owsianych 1/2 łyżeczki morszczynu

Gość zrozpaczona aneta..
Dzieki dziewczyny za rady, masuje i wklepuje rozne kremy codziennie ,ale to nic nie daje ,mi pomoze juz tylko skalpel. Kuraiko masz racje to mi sie takze nie podoba ze oni przesuwaja sutki ,jak sie nie uda to wyglada bardzo niesymetrycznie i nie estetycznie,ale co zrobic..? te ryzyko trzeba na siebie wziasc. Karo13 dzieki za link poczytam .

Gość zrozpaczona aneta..
najgorsze jest to ze zawsze wolali ; patrz ta wielka jakom ma grubom dupe. teraz wolajom :patrz ta chuda z tymi wielkimi Cycami.!!! wczesniej nikt nie widzial tych cyckow tak jak teraz widzom... byly tylko gadki jaga gruba jaka masara itp.... teraz jesten redukowana do moich "piersi" nikt tego nie widzi bo zawsze je zamykam w specjalnie uszyty stanik, jestem tylko ciekawa co by powiedzieli jak go sciagne...? moimi cyckami moge sobie komary na plecach zabijac, :-) teraz jeszzcze raz prosze oi pomoc dziewczyn ktore mialy taka operacje.

Gość nie chce mis ie wierzyc
Cos mi sie tutaj nie zgadza z Twoimi wymiarami zrozpaczona anatko:-) majac 85 pod biustem nie mozesz wazyc 54 kg:-) chyba,ze jestes bardzo nieproporcjonalnie zbudowana:-) ja wazę 70 kg i mam 85 dd :-) a Ty przy takiej wadze masz 85 ??

Gość ja ważę
56 kilo i też mam 85 D, a nawet DD (zalezy od stanika). Jestem bardzo drobnej budowy, kości jak u dziecka, stąd nieduża waga.Kontrast między drobną budową a moimi worami jest koszmarny! Do tego mam tylko 164 cm wzrostu. Inaczej wygląda b.duży biust u mocno zbudowanej , wysokiej kobiety a inaczej u niskiej i ogólnie małej. Mnie to się już żyć nie chce, nienawidzę tych obrzydliwych worów, nienawidzę. Też są w dodatku klapnięte jak smażone jajka. Ohyda.

Gość dfdfdfdfd
A LE MACIE WZROSTU ..BO TO JEST WAZNE//

Gość dfdfdfdfd
a ty wyzej co pisze ze wazysz TYLKO 56 kilo do wzrostu 164 to pojebana jestes chyba ja waze tyle do 170 cm i jestem tłusta jak swinia. wiec zastanow sie jak piszesz ze masz nieduza wage ..na taki wzrost to masz za dużą nawet ..bo powinnas wazyć 54 idealnie.

W Poznaniu robią takie piersi na NFZ w szpitalu na ulicy Szwajcarskiej.Pracuje tam Dr Bielecki i Kubasik

Gość a ja proponuje autorce
wziac sie wreszcie za nauke... miec 25 lat i robic takie bledy ... WSTYD :O

Gość ja ważę
Dziękuję za nazwanie mnie pojebaną. Bardzo to było kulturalne i miłe. Kończę udział w tej dyskusji, bo poziom lekko mnie przeraził. Nie zwykłam polemizować w takiej atmosferze. Innym życze miłego dnia.

Gość ekstazi
dfdfdfd nie przesadzaj masz 170 i wazysz 56 i myslisz ze jestes gruba??? puknij sie w leb!

Gość rogata kuna
jak można być szczupłym i mieć 85?????

Gość ekstazi
jezus czego sie czepiacie. przeczytajcie ile dziewczyna schudla i choc troche ja zrozumcie!!!!!!!!!!

Gość rogata kuna
jak schudła to czemu ma 85?????

Gość ekstazi
bo jest tak zbudowana, ja pierdole przeszkadza ci?

Gość rogata kuna
nie przeszkadza ja pierdole tylko ja pierdole nie chce mi się wierzyć.kapisz? jak można być drobnym i mieć 85 pod biustem??

Gość ekstazi
no to nie wierz malo widzialas w zyciu

Gość diunka
dfdfdfdf debilko, a nie przyszlo ci do glowy, ze same jej piersi moga wazyc min. 2 kg ? poza tym jesli wg ciebie 56 kg przy wzroscie 164 to duzo to gratuluje wypranego mozgu.

Gość rogata kuna
dziecko dziecko! widziałam wystarczająco żeby wiedzieć że to czysty wymysł. jesli ma pod biustem 85 to chyda być nie może

Gość jak to normalne..
diunka jak sie ma 40 lat to waga tak jest jak najbardziej dobra ale zlituj sie i nie pisz ze waga ta jest dobra u młodej laski. ona ma dwa kilo nadwagi jak nic z medycznego punktu widzenia chyba ze ma ciezkie kosci to ją usprawiedliwia.

Gość ekstazi
no ma 2 kilo nadwagi ale spojrzcie z ilu schudla! teraz chyba moze nazwac siebie szczupla

Gość Na zwisajacy biust....
najlepszy jest przyciasny staniczek. Mysle, ze nosisz nieodpowiednia bielizne i dlatego Twoj biust jest taki paskudny.

Gość rogata kuna
dokładnie - może za luźny pod biustem?? hehehe 85 to chudzinki nie opnie :-P

Gość alisantera
kurcze ja też mam taki problem z biustem,dziewczyny poleciłi mi jakies tabletki.zaraz link wkleje.jeszcze ich nie kupiłam ale trzeba spróbować.a jakie kremy do biustu mozecie polecic??

Gość nie chce mis ie wierzyc
Tak jak pisałam juz w swoim pierwszym poscie mam 85dd i waze 70 kg i wzr.mam 164 cm..Nie chce mi sie wierzyc aby osoba wazaca 54 kg miała 85 cm pod biustem.No chyba,ze ta osoba ma powyzej 170 wzr.